Yaşam
  • 29.11.2020 23:55

Sinem Kobal doğum kilolarını bakın nasıl verdi!

KAYNAK : MİLLİYET

Kızı Lalin'i kucağına aldıktan kısa bir süre sonra eski formuna kavuşan Sinem Kobal'ın nasıl zayıfladığı ortaya çıktı. Beslenmesine dikkat eden ve sporunu ihmal etmeyen oyuncu, bebeğini emzirmeye de devam ediyor.

Bir ay önce doğum yapmasına rağmen kısa sürede eski formuna kavuştuğu bir pozu Instagram'da paylaşan Sinem Kobal, online spor dersleri alarak zayıflıyor.

Kızı Lalin’i kucağına aldıktan sonra emzirme eğitimleri de alan oyuncu, fazla kilolarından kurtulmak için de online spor derslere başladı.

Pandemi dönemi nedeniyle evden dışarı çıkmayan Kobal, spor hocası ile internet üzerinden ders yapıyor. Antremanlarını evinde yapan ünlü oyuncu, ayrıca beslenmesine de dikkat ediyor. Kızını emziren oyuncu, bir uzman tarafından verilen özel diyeti uyguluyor.

LALİN EVDE BEKLİYOR

'LALİN EVDE BEKLİYOR'

Geçtiğimiz günlerde doktor kontrolünden çıkan Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Taze anne Sinem Kobal, gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Kobal, "İyiyiz. Her şey yolunda çok şükür, daha bir ay oldu. Lalin evde bekliyor. Ona yetişeceğiz şimdi, kontrole geldik dediğim gibi, Lalin iyi biz iyiyiz" dedi.

Güzel oyuncu, kızları Lalin'in kime benzediği sorusuna ise "Yok daha çok ufak, daha çok yeni, her gün de değişiyor" yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 29.11.2020 22:58

İLGİLİ HABERLER