Ekonomi
  • 19.1.2021 19:57

Sisdoz Sektöründe Fark Yaratıyor

İstanbul’da yer almasına rağmen Türkiye’nin pek çok bölgesinde hizmet verebilen Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, kendi alanında öncü olmayı başaran firmalar arasındadır. Kurulduğu ilk seneden bu yana temel ilkelerine bağlı kalmayı başaran Sisdoz, ürün ve hizmet kalitesindeki çıtayı her sene bir kat daha yukarı çıkarıyor.

Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, temel olarak ölçüm kontrol sistemleri, blower, dozaj pompası, difüzör ve dezenfeksiyon sistemlerine odaklanır. Dünyaca ünlü markaların ürünlerini bünyesinde barındıran firma, portföyünü her daim geniş tutmayı başarır.

Hangi Sektörlere Hitap Ediyor?

Sisdoz’un hitap ettiği sektörler arasında su ve atıksu arıtma, çimento, petrokimya, gıda, içecek, kağıt, enerji, boya, makine imalat ve ilaç başı çekmektedir. Sektörel ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılaşama noktasında önemli bir yere sahip olan Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkezi Ataşehir’de bulunur.  Özellikle ekipman temini alanında tam anlamıyla profesyonelleşmiş olan firma, ürün yelpazesi ve uzman personelleri sayesinde bakım ya da servis konusunda da fark yaratır.

Öte yandan anahtar teslim özel imalat sistemler de temin edebilen Sisdoz, arıtma tesislerinde dezenfeksiyon sitemlerinden dozaj sistemlerine kadar pek çok uygulamada rol alır. Gerek montaj gerekse de devreye alma faaliyetlerini üstlenen Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, müşteri odaklı çözümler üretmeyi öncelik olarak görür.

Kalite Belgelerine Sahip

Sisdoz müşterilerinin taleplerine ve geri bildirimlerine göre vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmayı başarır. Satış ekibinin bu anlamda mühendisli kökenli olması, firmanın en önemli farklarından ve avantajlarından birini oluşturur.

Gelecek odaklı yatırımları önemseyen ve projelerinde yeni nesil teknolojileri göz ardı etmeyen firma, şu anda ISO 9001: 2015 ve Türk Standartları Enstitüsü  TSE Hizmet Yeterlilik belgelerine sahiptir. Kalite politikalarıyla her zaman adından söz ettirmeye devam eden oluşum,  kısa süre içinde dünya çapında bilinirliği olan bir marka yaratmıştır.

Firma ile İletişime Geçin

Endüstriyel ekipmanları ve aksesuarlarıyla dikkat çeken Sisdoz, önemli firmalarla iş birliği oluşturmuştur. Bu anlamda beraber çalıştığı büyük markalar sayesinde güçlü referanslar yaratmayı bilmiştir. Çağın yeniliklerini yakından takip eden ve bunu vizyonuyla pekiştiren Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında daha detaylı bilgiler edinmek ya da doğrudan ürün/hizmet konusunda destek almak adına www.sisdoz.com.tr adresini kullanabilirsiniz.

Sisdoz Telefon: +90 216 526 54 70

Sisdoz Mail: [email protected]

Bu iletişim seçenekleri dışında arzu ederseniz Ataşehir’de yer alan ofisi ziyaret edebilir ve ürün grupları ya da uygulamalar hakkındaki bilgileri doğrudan birinci elden alabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 19.1.2021 19:58

İLGİLİ HABERLER