Yaşam
  • 12.7.2019 22:01

Sosyal medya fenomeni Pucca, 7 yıl hapis yatacağını ağlayarak böyle anlattı

Pucca ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık uyuşturucu maddeye özendirmekten geçtiğimiz Mayıs ayında hakim karşısına çıkmıştı. Pınar Işık az önce Instagram'da paylaştığı videoda 7 sene hapis cezası aldığını gözyaşları içinde takipçilerine duyurdu.

Selen Pınar Işık “Yüzlerce fakir uyuşturucudan eve ekmek götürüyor derken Narcos dizisinden bahsettim. Escobar’ın ölümüne atıf ve mübalağaydı. Uyuşturucu kullanma hakkın olsaydı hangisini seçerdin paylaşımım ise anlamsız ve moda olduğu için bir paylaşımımdır” ifadelerini kullanarak suçlamaları reddetmişti.

Mahkeme, Pucca (Selen Pınar Işık)'ın son beyanını sunmaları için süre vererek davayı ertelemişti.

Ünlü sosyal medya fenomeni Pucca'ya hapis şoku! 'Escobar bile bu kadar ceza almadı'

Pucca adıyla tanına sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık,'Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme' suçundan yargılandığı davada 7 yıl hapis cezası aldığını duyurdu.

Ünlü sosyal medya fenomeni Pucca'ya hapis şoku! 'Escobar bile bu kadar ceza almadı'

Pucca ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık uyuşturucu maddeye özendirmekten geçtiğimiz mayıs ayında hakim karşısına çıkmıştı.

Pınar Işık, Instagram'da paylaştığı videoda 7 sene hapis cezası aldığını gözyaşları içinde takipçilerine duyurdu.

"BEN SİZE NE YAPTIM"

Hapis cezası aldığını öğrendiğini belirten Işık, şu şekilde konuştu:

"Günaydın arkadaşlar. Az önce 7 sene hapis cezası aldığımı öğrendim. Escobar'la ilgili attığım tweet yüzünden. Escobar bu kadar ceza almadı. 7 sene ne demek ya? Attığım bir tweet yüzünden. Ben size ne yaptım? Ben ne yapacağım?"

 

 

PUCCA KİMDİR?

Pucca’nın asıl ismi Selen Pınar Işık. 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka doğumlu. Karşıyaka Kız Lisesi’nden mezun olan Pucca Üniversiteyi Ankarada okudu. Önce Radyo Televizyon Sinema ardından da Gazetecilik’le iki üniversite bitirdi.

Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Pucca Elele dergisinde yazıyor. 2007 yılından beri internette blogunda günlük tutuyor. 2010 yılında dizüst ü edebiyat tarafından günlükleri kitap haline çevrildi.

KİTAPLARI

Küçük Aptalın Büyük Dünyası

Ve Geri Kalan Her şey

Allah Beni Böyle Yaratmış

Ay Hadi İnşallah

Şimdi Biz Neyiz?

Küçük Aptalın Büyük Dünyası adlı kitabı film oldu.,’Hadi İnşallah’ isimli sinema filmin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı’nın yaptı. Pucca’yı Büşra Pekin, Pucca’nın sevgilisi Pekmez’i ise, Murat Boz oynadı.

Güncellenme Tarihi : 18.7.2019 01:46

İLGİLİ HABERLER