Asayiş
  • 25.9.2020 13:00

Sosyal medya teröristi isimsizlere şafak baskını

Provokatör "İsimsizler Hareketi"ne baskın! 24 gözaltı

Son dakika haberine göre DHKP-C sempatizanı olarak bilinen ‘İsimsizler Harekati’ne yönelik İstanbul’da 16 ilçede eş zamanlı operasyon için düğmeye basıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla ‘Seçilmiş Hükümete Karşı’ organize bir şekilde halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk ederek geçmiş dönemde yaşanan Gezi Olayları benzeri toplumsal hareketleri planlayarak kitleleri sokağa dökme çabası içinde oldukları kaydedilen şüphelilerden 19’u gözaltına alındı.

Sosyal medya üzerinde 'İsimsizler Hareketi' adıyla faaliyet gösteren DHKP-C sempatizanlarına operasyon düzenlendi.

ÖRGÜTLÜ PROVOKASYON

Aralarında yasadışı sol terör örgütlerinden suç kaydı olan kişilerin de bulunduğu grubun internet tabanlı uygulamalar üzerinde örgütlü ve organize bir şekilde hareket ederek paylaşım yaptıkları belirlendi.

Yapılan paylaşımlarla 'Seçilmiş Hükümete Karşı' organize bir şekilde halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk ederek geçmiş dönemde yaşanan Gezi Olayları benzeri toplumsal hareketleri planlayarak kitleleri sokağa dökme çabası içinde oldukları kaydedildi.

YÖNETİMİN KİMDE OLDUĞU BELİRLENDİ

Edinilen bilgiye göre, İsimsizler Hareketi'nin yasadışı sol terör örgütüne üye olmaktan kaydı bulunan ve halen cezaevinde tutukluluğu devam eden Taylan K. tarafından oluşturulduğu belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 25.9.2020 13:06

İLGİLİ HABERLER