Spor
  • 17.11.2017 05:47

Adebayor: Kendimi öldürmek istedim

Başakşehir'in yıldız ismi Emmanuel Adebayor, Fransız Spor Dergisi So Foot'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Geçmişte ailevi sıkıntılar yaşayan Togolu yıldız, ailesinden kimselerin kendisinden sürekli para istediğini dile getirdi. Kaldırması zor anlar yaşadığını dile getiren tecrübeli golcü, "Birçok kez kendimi öldürmek istedim, bunu yıllarca herkesten sakladım. Olayların bu raddeye gelmesi sinirlerimi bozuyordu" diye konuştu.

Profesyonel kariyerini devam ettireceğini dile getiren santrfor, "Futbol kariyerim 3-4 sene içinde biter. Ailenizi geçindirmeye çalışırken size karşı olmaları çok zor bir durum. Bana ulaşamamaları için sık sık numaramı değiştiriyorum." ifadelerini kullandı.

Kendisini sadece para için aradıklarını dile getiren dünya yıldızı oyuncu, "Beni hatır sormak için değil, para istemek için arıyorlar. Bu olaylar Tottenham'da sakatlandıktan sonra başladı. Ben MR'da iken çocukların okul paralarını ödememi istiyorlardı. Bunu demeden önce nasıl olduğumu bir sorsanıza!" şeklinde konuştu.

La Liga ve Premier Lig maceralarının ardından Medipol Başakşehir'e giden Adebayor, ayrıca sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. İşte Adebayor'a göre en iyi Süper Lig golcüleri...

 EN İYİ GOLCÜLER: GOMIS, JAHOVIC VE CENK

 "Süper Lig'deki en iyi 3 forveti sayacak olursam Jahovic, iyi arkadaşım olan Bafetimbi Gomis ve Cenk Tosun. 2017 2018 sezonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. İyi bir takımız ve iyi bir hocamız var. Neden olmasın? 'Selamlama şeklindeki gol sevincimi bir gün tekrar yapar mıyım, bilmiyorum. Bu benimle ilgili kişisel bir şey. Zamanla tekrar göreceğiz."

PEPE VE SKRTEL BENİ ZORLUYOR

 "Fenerbahçe'den Martin Skrtel ve Beşiktaş'tan Pepe beni en çok zorlayan isimler. Martin Skrtel hava toplarında zorlayan bir isim beni. Pepe ise hem zeki hem de 10 numara ile forvet arasındaki bağlantıları kesen bir isim."

 

Güncellenme Tarihi : 17.11.2017 09:53

İLGİLİ HABERLER