Spor
  • 12.2.2011 03:20

ADNAN POLAT GÖZÜNÜ KARARTTI...

Çarşamba günü yapıları Divan Kurulu toplantısından sonra bazı yöneticilerle mini bir zirve yapan Adnan Polat, önemli bir karar aldı. Olası cezaları masaya yatıran Başkan, "Kimse bizi cezalarla korkutamaz. Beni sustursalar bile 30 milyon taraftarımızı nasıl engelleyecekler" diyerek mesajı verdi.

TFF Başkanı Mahmut Özgener'in 3 büyük kulübü hedef almasından sonra, kimlerin bu sert açıklamalara yanıt vereceği merakla bekleniyordu. Beşiktaş,TFF Başkanı Mahmut Özgener'e cevabını yarın yapılacak Mali Kongre'de Başkan Yıldırım Demirören tarafından verecek. Siyah-beyazlıların Başkanı, Öz-gener ve MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın istifasını isteyecek.

Tavrı devam edecek

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın da ne yapacağı şimdi merak konusu oldu. Polat, Çarşamba günü Divan Kurulu toplantısından sonra bazı yöneticilerle Polat Otel'de akşam yemeği yedi. Mini zirve şeklinde geçen yemekte Galatasaray Başkanı, PFDK'nın vereceği olası cezaları masaya yatırdı. Muhaliflerin ayaklanması nedeniyle zaten sıkıntılı günler geçiren Adnan Polat'ın arkadaşlarına "Yarın bize yine bir ceza verecekler. Ama bizi susturamazlar. Ben konuşmayı sürdüreceğim. Kimse Galatasaray'ı cezalarla korkutamaz. Bizi susturdular, peki 30 milyon taraftarımızı nasıl susturacaklar" dediği öğrenildi. Başkan'ın ağır eleştirilerde bulunduğu TFF'ye karşı olan tavrını sürdüreceği belirtiliyor.

Fener şimdilik sessiz

Mahmut Özgener'in hedefindeki diğer bir isim olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise sessiz kalmayı tercih ettiği belirtiliyor. Yıldırım yönetimindeki sa-rı-lacivertliler ise Beşiktaş ve Galatasaray'ın TFF ile olan soğuk savaşını uzaktan izleyip, polemiklere girmeme politikası uygulayacağı öğrenildi.

Hem gurur hem korku

Süper Lig ekipleri içinde en çok milli takımlara oyuncu gönderen takım Galatasaray oldu. Kadro dışı kalan Misimovic dahil 12 futbolcusu hafta arasında ülkelerinin başarısı için ter döktü. Ancak en çok oyuncusu yorulan Galatasaray'ın zorlu Gazi-antepspor deplasmanından nasıl bir skorla döneceği merak konusu oldu. Cana ve Stancu ülkelerinin, Servet, Sabri ile Kazım A Milli Takım'da forma giydi. Serkan Kurtuluş, Emre Çolak, Yusuf ve Anıl Ümit Milli Takım'da Ufuk Ceylan ile Aydın Yılmaz ise A2 Milli Takı-mı'nın formaları için ter döktü. Bu oyuncuların çoğunun bugünkü maç kadrosuna alınması bekleniyor.

Rusya’ya soğuk gönlü Almanya’da

Rus takımlarının takibi altında olan Misimovic'in gözü Bundesliga'da. Almanya'ya dönse bile statü gereği bu sezon bitimine kadar forma giyemeyecek olan Boşnak futbolcunun her şeye rağmen 3-4 ay daha beklemekten yana olduğu gelen haberler arasında.

BUGÜN- TELEGOL

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 21:28

İLGİLİ HABERLER