Spor
  • 18.10.2016 00:20

Antalyaspor 1-1 Çaykur Rizespor

Ligin son iki sırasını paylaşan Antalyaspor ile Çaykur Rizespor ikinci yarıda buldukları karşılıklı gollerle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında perde Antalya’da kapandı. Maç öncesinde son iki sırada bulunan Antalyaspor ile Çaykur Rizespor mücadelesinde gülen olmadı. Antalya Arena’da oynanan karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Tehlikeli pozisyonların olduğu maçta ilk yarı 0-0 bitti. Jose Morais’in ardından takımın başına geçen Rıza Çalımbay yönetiminde ilk maçına çıkan kırmızı-beyazlılar, Deniz Kadah’ın golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 72’yi gösterdiğinde Samuel Eto’o klasını gösterdi. Sağ kanatta topla buluşan Eto’o sıfıra inerek iki oyuncudan sıyrıldı. İçeriye çıkarttığı topu kontrol eden Deniz Kadah dönerek vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi.

Geride kalan dakikalarda beraberlik golü için yüklenen Çaykur Rizespor, aradığı golü 90+1. dakikada Ahmet İlhan ile buldu. Sağ kanatta Oğulcan nefis bir hareketle rakibinden sıyrılıp topu ön direğe çıkarttı. Ahmet ilhan da düzgün bir vuruşla topu filelere gönderip eşitliği sağladı: 1-1.

Bu sonuçla birlikte Antalyaspor bu haftayı da galibiyetsiz geçerek 3 puanla son sırada kaldı. Çaykur Rizespor da 5 puanla 16. sırada yer aldı.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2016 00:05

İLGİLİ HABERLER