Spor
  • 16.12.2017 20:29

Arda Turan Galatasaray'ı reddetti

Galatasaray taraftarı sosyal medya hesaplarından birinin yaptığı, "Arda Turan, Galatasaray'a dönmeli mi" sorulu ankete milli futbolcu 'hayır' oyu kullandı. Yaz ayı transfer döneminde adı sarı-kırmızılı kulüp ile anılan 30 yaşındaki oyuncu, "Galatasaraylılar benim gelmemi istemiyor" diyerek transfer kapılarını kapatmıştı.

Barcelona'da futbol yaşamını sürdüren ve devre arasında takımdan gitmesi beklenen Arda Turan'ın sarı-kırmızılılara küskün olduğu belirtiliyor.

FARUK SÜREN: ARDA FUTBOLA ODAKLANIRSA FAYDALI OLUR

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, Arda Turan konusunda yaptığı açıklamada, "Arda bizim evladımız. Dönmek istiyorsa, şartlar da uygunsa tabi ki yuvasına dönebilir. Arda kendini futbola odaklayıp, oraya konsantre olabilirse faydalı olur. Futbolu yan faliyet olarak görürse o zaman faydalı olmayabilir." diye konuştu.

AHMET BULUT: TÜRKİYE'DEN TEKLİF YOK

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ise TRT Spor'da katıldığı programda, "Arda'nın durumundan rahatsızız biz. Hoca da Arda'ya 10 dakika bile şans vermedi. Arda top oynamak istiyor. Barcelona ile çok iyi sözleşmesi var, bu şartları her takım sağlayamaz. Türkiye'den şu anda Arda Turan'a gelen resmi bir teklif yok.'' ifadelerini kullandı.

Arda Turandan ilginç anket yanıtı

Güncellenme Tarihi : 16.12.2017 21:38

İLGİLİ HABERLER