Spor
  • 18.12.2014 21:18

Arda Turan Ozan'ın transferine çıldırdı

 Milli oyuncu Arda Turan, Fenerbahçe'nin Ozan Tufan transferinde aracı olduğu iddiasına sert bir cevap verdi.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, hakkındaki iddiaları yalanladı. Milli oyuncu, Fenerbahçe'nin Ozan Tufan transferinde aracı olduğunu iddia eden bir kişiye patladı.

Arda Turan, Ozan Tufan'ı aradığı yönündeki iddiaya, "Neyi biliyosun, ben mi aramışım? Kanıtla yarın bırakıcağım. Ama kanıtlayamassan sen bırak bu işleri" şeklinde bir cevap verdi.

Turan ayrıca bir süre sonra da, "Ben hayatımda bir tek Selçuk ile Hamit Abi'ye transferle ilgili söyledim, 'bize gel abi bize git' dedim. Ozan Tufan kardeşimle hiç konuşmadım." dedi.

Başarılı futbolcu, "Ben hayatım boyunca yediğim kaba s..mam. Yaşadıgım bütün kariyerim boyunca ben karektersizce bir davranış yaptığımı iddaa eden yönetici, antrenör, bu işin içinde olan taraftar, antrenör veya gazeteci varsa her yerde yüzleşmeyi kabul ederim. Ben saygımdan sevgimden susuyorum. Yettiniz. Sizden ne kadar varsa ben adamlığıma kimse laf söyleyemez" diyerek sert yanıtlar verdi.

Ozan Tufan'ı transfer listesine aldığı belirtilen Fenerbahçe'nin, Bursa'ya 1.5 milyon Euro artı Bruno Alves teklifinde bulunduğu söylentileri son dönemde kulislerde konuşulan konuların başında gelmekteydi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER