Spor
  • 11.11.2017 11:38

Aykut Kocaman'ın yeni kaptanı

Fenerbahçe'de kötü gidişata "dur" demek için çare aranıyor. Sarı-lacivertliler geride kalan süreci analiz ederek nerede hata yapıldığını bulmaya çalışıyor.

SAHA İÇİ LİDER ARANIYOR

Takımdaki eksiklerden biri de saha içinde liderin olmaması. Özellikle işler kötü giderken takımı toparlayacak bir saha içi lider ve kaptan eksikliği olduğu tespiti yapıldı.

HASAN ALİ KALDIRIM YETERLİ OLMADI

Kaptan Volkan Demirel yedek kaldığı için sahaya kaptan olarak Hasan Ali Kaldırım çıkıyordu. Ancak bu futbolcunun kaptanlık görevini tam olarak yerine getiremediği sonucuna varıldı. Bu nedenle saha içinde yeni bir lider ve kaptan arayışı baş gösterdi.

'İSYAN EDECEK BİRİSİ LAZIM'

Arkadaşlarını yönlendirecek, takımın enerjisini, istek ve arzusunu sürekli yukarıda tutacak, öncelikle kötü gidişe isyan edebilecek bir oyuncunun Fenerbahçe'ye şart olduğu görüşü ağırlık kazandı.

İLK ADAY: VALBUENA

Teknik heyet ve yöneticiler konuyu masaya yatırırken birçok isim gündeme geldi. Bu isimlerin başını ise Valbuena, Alper Potuk ve Skrtel çekti. Volkan'ın sahada olmadığı maçlarda bu üç oyuncu 2. veya 3 kaptan olarak düşünülüyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK

Alper'in çok fazla ilk 11 şansı bulamadığı gözönüne alındığında Fenerbahçe'nin gelecek haftalarda saha içi liderinin Valbuena olması büyük bir olasılık olarak öne çıkıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın önümüzdeki hafta içinde bu konu ile ilgili kararını vereceği ve takımla yapacağı toplantıda yeni kaptanları açıklayacağı öğrenildi. (Milliyet)

Güncellenme Tarihi : 11.11.2017 11:41

İLGİLİ HABERLER