Spor
  • 18.3.2017 10:33

Aykut Kocaman, "Kepazelik" deyip isyan etti

Sevinmedi görüntüsüne yanıt: Kepazelik!

Konyaspor'un Fenerbahçe'ye attığı 2. golde sosyal medyada sevinmediğine dair eleştirilere uğrayan yeşil beyazlıların hocası Aykut Kocaman bu konuda çarpıcı cevaplar verdi.Aykut Kocaman, attıkları ikinci gole sevinmemesiyle ilgili konuştu ve özellikle yediğimiz golde çok sinirlenmiştim" diyerek şöyle devam etti: "Hemen arkasından bu golü attık ve ben hala yediğimiz gole sinirliydim. Skrtel'in topu sürüp uzaktan attığı gole sinirlendim."

"Golü bulduğumuz anda da hala bu gole sinirliydim. Bu görüntüler, biraz kepazelik gibi. Bütün antrenörler gol atılması için sahadadır.""Gol attıktan sonra üzülen teknik direktör olur mu?" Tam anlamıyla kepazelik bu. Sosyal medyanın güzel tarafları var ama böyle durumları da var."

Aykut Kocaman, eski takımı Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenerek Atiker Konyaspor'un başında tarih yazdı. Yeşil beyazlılar, Süper Lig'de, Fenerbahçe'yi deplasmanda ilk kez yenmeyi başardı. Mücadele sonrası Aykut Kocaman karşılaşmayı değerlendirirken geleceği ile ilgili de önemli mesajlar verdi.

Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamaları:"Bu sahada, böyle bir performans kolay değil. Benim için de tatlı bir sürpriz oldu. Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe yapan taraftarıdır. Fenerbahçe'nin sahibi Fenerbahçeliler'dir. Aldığım bir karar var. Ama yönetime söylenir bu. Onlara da ileteceğimi söyledim."

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2017 10:37

İLGİLİ HABERLER