Spor
  • 20.9.2017 14:54

Aziz Yıldırım ağır topları yönetime alıyor

Aziz Yıldırım, 2018'de Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıklayan Ali Koç'un karşısına güçlü bir yönetimle çıkmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de 2018 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerine bir hamle de Aziz Yıldırım'dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç'un Alex gibi kulüpte sevilen isimlerin yönetim kuruluna dahil etmeyi söylemesinin üzerine Aziz Başkan'dan yanıt gecikmedi.

ŞAHENK YA DA ÜLKER ASBAŞKAN OLACAK

Yıldırım daha önceki yönetimlerde beraber çalıştığı Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı ile temaslara başladı. Ali Koç karşısında kendisini avantajlı duruma getirmek için Murat Ülker veya Ferit Şahenk’ten birisini asbaşkan olarak yönetime almayı planlıyor.

BASIN SÖZCÜSÜ ERTUĞRUL ÖZKÖK

Yıldırım’ın diğer sürprizi de Ertuğrul Özkök.

Daha önce Uğur Dündar’la çalışan Yıldırım Özkök’ü kulüp sözcüsü yapmak istiyor.

Yıldırım’ın sürprizi ise spor camiasında isimleri bilinmese de iş dünyasının önde gelen isimlerinden; Hamdi Ulukaya, Murat Vargı, Latif Topbaş ve Nezih Barut gibi iş adamlarıyla güçlü bir yönetim kurulu listesi kurmak.

KARDEŞİNE YER VERMEYECEK

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, transfer döneminde gösterdiği performansı beğenmediği kardeşi Ali Yıldırım ile Murat Özaydınlı’yı aday olursa yeni dönemde yönetime almayacak.

Yıldırım ikiliyi bu dönemdeki görevlerinden de azletti. Kulübün resmi sitesinde yer alan yönetim kurulu listesinde iki ismin de görev tanımları yer almıyor. Fenerbahçe’de ayrıca vefat eden Hakan Dinçay’ın yerine voleybol şubesi sorumluluğuna yardımcısı Semil Sapan getirildi.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2017 14:58

İLGİLİ HABERLER