Spor
  • 1.9.2014 11:17

Aziz Yıldırım arkadaşını da yolladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir süre önce Fenerium Genel Müdürü’nü görevden almıştı. Bu duruma çok içerleyen Abdullah Kiğılı, telefonla aradığı Başkan’a “Benim emrimdeki bir çalışanı nasıl kovarsın” diye sitem etti. Aldığı yanıt ise onu Fenerium’dan sonra yönetimden de kopardı: "O zaman seni de kovuyorum Abdullah."
Fenerbahçe’nin yönetim kanadında geçtiğimiz günlerde çarpıcı bir gelişme yaşanmıştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman’ı görevden almasının ardından kulüp yönetiminde mağazalardan sorumlu idareci olarak görev yapan Sayın Abdullah Kiğılı ile Başkan’ın arasına kara kedi girmişti. Daha da ötesi Kiğılı yazılı bir açıklamayla Fenerium’la olan ilişkisini kestiğini açıklamıştı. Ancak aynı açıklamada Kiğılı, yıllardır yürüttüğü yöneticilik görevini sürdüreceğini altını özellikle çizerek belirtmişti. Kiğılı’nın bu açıklamasına karşın diğer yöneticilerden ya da Sayın Aziz Yıldırım’dan herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekmişti.

'BENİ HİÇE SAYDIN'

Önceki gün ise medyaya yansıyan bir haber kulislere bomba gibi düştü. Haberde, daha önce yönetim kurulundaki görevini sürdürdüğünü açıklamasına rağmen Abdullah Kiğılı’nın istifa ettiği iddia ediliyordu. Ancak benim kulağıma gelen bilgilere göre Abdullah Bey’in ayrılığını ‘istifa’ olarak tanımlamak oldukça zor. İsterseniz ben öğrendiklerimi söyleyeyim, bunun kararını siz verin. Kirman’ın görevinden azledilmesi ve Kiğılı’nın Fenerium’la ilişiğini kesmesinin ardından ortalık önce sessizliğe büründü. Kiğılı yönetim toplantılarına katılmadı. Sonrasında ise Aziz Yıldırım ile ipleri koparan bir telefon konuşması yaptı.

Bu görüşmede Kiğılı, Yıldırım’a “Emrimdeki bir çalışanı nasıl kovarsın. Böyle yaparak beni hiçe saydın” diye sitem etti. Fakat Yıldırım hiç de beklemediği bir yanıt vererek “O zaman seni de kovuyorum Abdullah” dedi ve tüm köprüleri attı.

(Bugün – Engin VEREL)


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:10

İLGİLİ HABERLER