Spor
  • 17.3.2017 00:24

Babel: Turu geçmeyi kesinlikle hak ettik

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos karşısında attığı 2 gol ile maçın kahramanı olan Beşiktaşlı Ryan Babel, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Babel kendisine gelen performans sorusu ile ilgili olarak, "Gol atmamak kötü oynuyor manasına gelmez. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Şunu da unutmamak lazım, futbol bir takım oyunu. Her oyuncu her maç gol atamayabilir. Hepimiz her maç Messi ya da Ronaldo değiliz. Önemli olan oyunu iyi okumaktır. Ben de buraya geldiğimden beri maçların büyük kısmını kazandık. Takıma iyi bir katkı yaptığımız düşünüyorum. Bugün de 2 gol atmış olmak bireysel olarak benim için çok iyi. Ama en önemlisi takıma katkı yapmak, ben de bunu yaptım mutluyum" dedi.

Turu geçmeyi kesinlikle hak ettiklerini belirten Babel, "Kırmızı karttan sonra işimiz çok zorlaştı. Oyuna belirli bir gerginlik de geldi. Ama takım arkadaşlarım, taraftarlar hepimiz çok iyi bir iş çıkardık. Takım halinde önemli bir başarıya imza attık. 10 kişi kaldıktan sonra da devre arasında şunu konuştuk; 'İlk defa 10 kişi kalmıyoruz. Aboubakar'ın açığını kapatmamız gerekiyor ve ekstra çaba sarf etmemiz gerekiyor.' İkinci yarı da iyi bir savunma yaptık. Fırsatları yakaladığımızda da onları iyi kullandık ve büyük bir başarıya imza attık" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2017 01:26

İLGİLİ HABERLER