Spor
  • 12.2.2016 23:59

Barcelona’dan Mesut Özil bombası

Dünyanın en ünlü futbol kulüplerinden biri olan Barcelona gözünü Mesut Özil’e dikti. 23 Şubat’ta şampiyonlar ligi maçı için Londra’ya, Arsenal’a gelecek olan FC Barcelona’nın, dev transfer için Mesut Özil’in menejeri ile temasa geçtiği öğrenildi.

MESSI’YE GOL PASI ATACAK
Barcelona’nın amacı, orta sahadaki beyni olan ve Katar’daki bir takıma giden 36 yaşındaki Xavi’nin yerine orta sahaya yaratıcı bir isim almak. Bunun için de, geçen yıl İngiltere’de en çok asist yapan ve yaratıcılığı ile ünlenen Mesut Özil’i kadrosuna katmak isteyen Barcelona, onu Messi, Suarez ve Neymar gibi ünlü golcülerinin arkasında oynatacak.

ARSENAL’DEN UZATMA ÇABASI
Arsenal ise 2013’te 46 milyon Euro’ya satın aldığı Mesut Özil’le, 2018’e kadar olan sözleşmesini 2020’ye kadar uzatmak için çalışıyor. Ancak Özil’in, „şu anda Avrupa kupalarına konsantreyim“ diyerek bundan çekindiği belirtiliyor. Böylece Barselona için kapıyı açık bırakan Mesut Özil için tek engel, sözleşmesinden bulunan „Başka bir İspanyol Kulubü’ne satılacaksa, Real Madrid’in de bu teklifi görüp teklif getirme hakkı vardır“ maddesi. Önümüzdeki aylar, İspanyol devlerinin Mesut Özil’le ilgili kapışmasına sahne olacağa benziyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER