Spor
  • 6.12.2017 13:07

Başkan dövdü Bakanlık devreye girdi!

Trabzonsporlu oyuncu Mertcan Çam'ın dövülmesi olayı ile ilgili olarak yaşanan tüm gelişmeler... İçişleri Bakanlığı da devreye girdi...

Şanlıurfaspor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu oyuncu Mertcan Çam'ın dövülmesi olayı gündeme bomba gibi düştü.

Şanlıurfaspor başkanı darp olayının kendileri ile alakalı olmadığını savunurken oyuncunun menajeri Metin Korkmaz, "Burnunda çatlak, vücudunda darp izleri var" ifadelerini kullandı. Mertcan Çam'ın ağabeyi Yiğit Çam ise yaptığı açıklamada olayı doğrularken "Darp olayı doğru, elimizde fotoğraflar mevcut. Hukuki işlemler menajer aracılığıyla başlatıldı. Kardeşim şu an Trabzon'a doğru yola çıktı" dedi.

İşte Mertcan Çam olayında tüm ayrıntılar...

Trabzonspor'dan kiralık olarak gittiği Şanlıurfaspor'un başkanı Emin Yetim tarafından darp edildiği iddia edilen Mertcan Çam'ın ilk fotoğrafı yayınlandı.

Kendisinden uzun süre haber alınamayan ve menajeri Metin Korkmaz'ın Haber61'e yaptığı açıklamayla ailesinin futbolcunun yanına gittiği öğrenilen Mertcan'ın darp edildiğini kanıtlayan fotoğraf bugün gazeteci Cüneyt Ünüvar tarafından yayınlandı.

İşte kafasında darp izleri görülen Mertcan'ın fotoğrafı;

Mertcan Çam olayının detayları... Bakanlık devreye girdiFotoğraf: Cevdet ÜNÜVAR

Şanlıurfasporlu futbolcu Mertcan Çam'ın ağabeyi dayak iddiasını doğrularken, "Darp olayı doğru, elimizde fotoğraflar mevcut. Hukuki işlemler menajer aracılığıyla başlatıldı. Kardeşim şu an Trabzon'a doğru yola çıktı" ifadelerini kullandı.

"KARDEŞİMİ ZORLA KAÇIRDIK"
Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim'in darp ettiği iddia edilen genç futbolcu Mertcan Çam'ın ağabeyi Yiğit Çam, kardeşinin Trabzon'a doğru yola çıktığını, Şanlıurfa'dan birilerinin de yardımıyla zorla kaçırdıklarını söyledi.

Mertcan Çam olayının detayları... Bakanlık devreye girdi

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ
İçişleri bakanı Süleyman Soylu aileyi arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Mertcan'ın abisi ile konuşan Bakan Soylu, şunları söyledi:

"Olayın takipçisiyiz. Gereken neyse yapılacaktır. Böyle bir şey yaşanmışsa zaten yapanlar cezasını çekecektir. Bana ulaşmak istediğiniz zaman arayabilirsiniz."

Mertcan Çam olayının detayları... Bakanlık devreye girdi

Fotoğraftaki isim: Kulüp başkanı Emin Yetim

Mertcan Çam'ın menajeri Metin Korkmaz'dan, dayak olayıyla ilgili net açıklamalar geldi. Korkmaz da olaya ilişkin şunları söylemişti:

"Bakan beyden görüşmek için haber bekliyorum. Mertcan ile konuştum. Mertcan arabayla geliyor. Malatya'ya gitti ailesi karşılamaya. Fotoğrafı paylaşamam. Bakan beye attım sadece. Bakan bey kimseyle paylaşmayın benden haber bekleyin dedi. Ben de kendim konuştum ailesi bakan beye atmış. Burnunda çatlak, kırık var. Kafa ve sırtında darp izleri var. Biz geçen hafta federasyona başvurduk Tebligat kulüp başkanını eline ulaşınca böyle tepki koymuş."

Güncellenme Tarihi : 6.12.2017 13:08

İLGİLİ HABERLER