Spor
  • 20.9.2017 00:06

Bayern zoru kolaya çevirdi

Sezona formda bir giriş yapan Schalke'yi deplasmanda 3 golle deviren Bayern Münih, rakibine evindeki ilk mağlubiyeti tattırdı.

Bundesliga'nın 5. haftasında Schalke 04 deplasmanına çıkan Bayern Münih, zorlu geçmesi beklenen maçta galibiyete rahat bir sonuçla uzandı. Bavyera ekibi rakibini 3-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapamayı başardı.

25. dakikada penaltıdan ağları havalandıran ve bu sezon ligdeki 6. golünü kaydeden Robert Lewandowski ile öne geçen Bayern Münih, 4 dakika sonra James Rodriguez'in Bundesliga kariyerindeki ilk golüne imza atmasıyla devre arasına iki farklı üstünlükle gitti.

İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren konuk ekip, 75. dakikada Arturo Vidal ile farkı üçe çıkardı ve mücadeleyi de 3-0 galip tamamlayarak ligde Schalke deplasmanındaki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Bu sonuçla puanını 12'ye yükselten Carlo Ancelotti'nin ekibi, Bundesliga'da maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bu sezon ligdeki ilk iç saha mağlubiyetini ağır bir sonuçla alan Schalke ise 9 puanda kaldı.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2017 00:07

İLGİLİ HABERLER