Spor
  • 30.5.2015 01:05

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçından sonra ortalık karıştı

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçında ligin iki takım için de bittiğine dair düdük çaldıktan sonra Gençlerbirliği kalecisi Ferhat ile Beşiktaşlı Oğuzhan arasında gerginlik yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği mücadelenin bitiş düdüğünün çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı.

Maçın bitiş düdüğüyle Oğuzhan'ın yanına koşan Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan'a takım arkadaşları müdahale etti. Yine de Oğuzhan'a yaklaşan Ferhat ile Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan arasında itişmeler yaşandı. İki takım oyuncuları arkadaşlarını olaydan ayırmak istediyse de yaklaşık 30 saniye ortamın tansiyonu düşmedi.

Maç sonu saha karıştı


Ankara’daki maçın son düdüğü ile saha bir anda karıştı. Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’un üzerine yürüdü.Kavganın ardından, Ferhat’ın Türk Telekom Arena’daki Galatasaray maçında Sneijder’den yediği tartışmalı gol vardı. Oğuzhan, 83. dakikada attığı gol sonrası Ferhat’a, “Galatasaray’dan yediğin golden utanmıyor musun” dedi. Çok sinirlenen 26 yaşındaki kaleci, “Sen kendi kalecinden utan. O da kornerden gol yedi” karşılığı verdi. Ferhat Kaplan, Oğuzhan’a, “Maç sonu görüşeceğiz” dedi. 90 dakika bitiminde saha karışırken, araya Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar da olaylara dahil oldu. Gençlerbirliği’nden Sedat, Vardar’ın yüzünü eliyle itince Beşiktaş yöneticisinin gözlüğü yere düştü. Soyunma odasında olayların devam ettiği ve Mete Vardar’ın, Ferhat’a, “Galatasaray maçında yaptıklarını biliyoruz. Utanmıyor musun, oyuncuma saldırıyorsun” dediği iddia edildi. Ancak Vardar, iddiaları yalanladı.

Yaşanan bu kavgaya Beşiktaşlı yönetici Mete Vardar müdahale etmek isterken Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ı sakinleştirmeye çalışan Sedat Bayrak'ın da Mete Vardar'a vurduğu ve Vardar'ın gözlüklerinin düştüğü görüldü.

eurosport

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER