Spor
  • 26.11.2016 11:18

Beşiktaş Başakşehir maçı nefes kesecek

Beşiktaş, 3 gün önce Benfica önünde tarihi bir geri dönüşe imza attığı Vodafone Arena’da bu kez Süper Lig’de 2 puan önündeki Medipol Başakşehir’i liderlik koltuğundan indirmek hedefiyle sahaya çıkacak. Peki Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftası, bugün iki namağlup takımın kapışmasına sahne olacak. Ligde 27 puanla (8 galibiyet ve 3 beraberlik) ikinci sırada yer alan Beşiktaş ile topladığı 29 puanla (9 galibiyet ve 2 beraberlik) lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, Vodafone Arena'daki zirve düellosunda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş – Medipol Başakşehir maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

UNVANI PAYLAŞMAMAK İÇİN

Geçen çarşamba gecesi Benfica karşısında skoru 3-0'dan 3-3'e getirip Şampiyonlar Ligi tarihine geçen müthiş geri dönüşe imza atan siyah-beyazlılar, 3 gün sonra evindeki bir başka zorlu mücadelede turuncu-lacivertlilere ilk mağlubiyetini yaşatıp hem liderliği hem de ‘ligin tek yenilgisiz takımı' unvanını ele geçirmeyi amaçlıyor. Gelecek hafta Fenerbahçe'ye konuk olacak Kara Kartal, bugün alacağı galibiyetle derbiye de moralli gitmek istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Benfica maçının ikinci yarısındaki pes etmeyen 11'i, Başakşehir karşısında sahaya sürmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ – MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00’da başlayacak olan Beşiktaş – Medipol Başakşehir maçı Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 11:21

İLGİLİ HABERLER