Spor
  • 15.10.2016 19:21

Beşiktaş Kayseri'de Ömer Şişmanoğlu ile güldü

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Mücadelenin 62. dakikasında oyuna giren Ömer Şişmanoğlu, 67. dakikada sahneye çıkarak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Kayserisporlu Larrys Mabiala, 90+2. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Sahadan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, puanını 17’ye yükseltirken Kayserispor 5 puanda kaldı.

Siyah beyazlı takım, ligin 8. haftasında sahasında Antalyaspor’u konuk ederken Kayserispor ise Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak.

KAYSERİSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇINDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

– 67. dakika: Beşiktaş Ömer Şişmanoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. 

– İkinci yarıya Beşiktaş başladı. İlk yarıda çok net bir pozisyondan yararlanamayan Aboubakar’ın yerine Quaresma ikinci yarıda oyunda.

– Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

– 28. dakika: Kayserispor etkili geldi. Deniz ceza alanına girdi, vurdu, Tolga son anda çeldi. Dönen topa Wellington vurdu ama top auta gitti.

– 17. dakika: Talisca ceza sahasının dışından sert vurdu ancak kaleci çıkardı, dönen topa Cenk Tosun vurdu ancak etkili olamadı.

– 15. dakika: Beşiktaşlı Atiba, Wellington’a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart gördü. Atiba, 46 maç sonra sarı kart gördü.

– Karşılaşma Kayserisporlu futbolcuların santrası ile başladı.

KAYSERİSPOR İLE BEŞİKTAŞ ARASINDA 41. RANDEVU 

Spor Toto Süper Lig’in 7’nci haftasında Kayseri Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya gelen Kayserispor ile Beşiktaş, bugüne kadar 40 kez süper Lig’de 5 kez de Türkiye Kupası maçında karşılaştı. İki takım arasında geride kalan 40 lig maçında Beşiktaş’ın galibiyetlerde 23-11, gol sayısında da 62-39 üstünlüğü bulunuyor. Kayseri’de sarı kırmızılı ekip 9, Beşiktaş 7 galibiyet aldı.

BEŞİKTAŞ’TA 4 FUTBOLCU KADROYA ALINMADI

Beşiktaş’da Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan İnler, Aras ve Atınç Nukan, Kayserispor maç kadrosuna alınmadı. Kayserispor’da kırmızı kart cezalısı Samba Sow ile Galatasaray maçında kürek kemiğinde kırık meydana gelen kaleci Ali Ahamada, kadroda yok. Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi Kayseri Beşiktaşlılar Derneği tarafından siyah beyazlı yöneticiler onuruna bir akşam yemeği verdi. Karşılaşmada 911 polis, 250 güvenlik görevlisi önlem aldı. Siyah beyazlı taraftara bin 800 kişilik misafir tribününü doldurdu. Karşılaşmaya İstanbul, Ankara, Adana, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat ve Niğde gibi çevre illerden de Beşiktaş taraftarı geldi.

Güncellenme Tarihi : 15.10.2016 21:21

İLGİLİ HABERLER