Spor
  • 27.5.2016 20:02

Beşiktaş'ın 5 yıldızı takımdan ayrılıyor

Beşiktaş’ta beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Siyah- Beyazlılar’da bazı oyuncuların takımdan ayrılmak istediklerini yönetime bildirmesi keyifleri kaçırdı...Sezonun ilk yarısında çok iyi işler yapan ancak ikinci yarıda yaşadığı sakatlık nedeniyle istediği seviyeye yükselemeyen ve zaman zaman hocası Şenol Güneş ile de sorun yaşayan Gökhan Töre’nin, Slaven Bilic ile sık sık telefonda konuştuğu ve gelecek sezon West Ham forması giymek istediğini yönetime söylediği öğrenildi.

Bilic’in Atiba Hutchinson'u da kadrosunda görmek için pres yaptığı, Kanadalı oyuncunun da gitmeye sıcak baktığı bildirildi.

Gökhan Töre’nin yanı sıra geçtiğimiz sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası uzun süreli forma yüzü göremeyen ve takımdaki yerini ve ritmini kaybeden Tolgay Arslan da Siyah-Beyazlılar’la yollarını ayırmanın eşiğinde.Başkan Fikret Orman ile bir görüşme yapan Tolgay’ın, “Benim Beşiktaş ile bir sorunum yok. Ama hoca bana çok fazla ilgisiz kaldı, hatta yüzüme bile bakmadı. Şartlar bu şekilde devam ederse kalmayı düşünmüyorum. Zaten beni isteyen takımlar da var” dediği öğrenildi. Başkan Orman’ın ise Tolgay’a “Sana gelecek sezon ihtiyacımız olacak. Seni asla bırakmayı düşünmüyoruz” karşılığını verdiği kaydedildi.

Ayrılmak isteyen bir diğer oyuncu ise Veli Kavlak... Uzun süren iyileşme sürecinde orta sahadaki yerini kaybeden Veli, daha sonra takıma girmekte zorlandı. Everton’ın kıskacında olan ve İngilizler’in menajeri ile irtibat halinde olduğu öğrenilen Türk asıllı Avusturyalı oyuncunun da takımdan ayrılması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.

Ve Denys Boyko... Devre arasında Dnipro’dan 3 milyon 300 bin Euro’ya transfer edilen Ukraynalı eldiven, şans bulduğu maçlarda yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilmiş ve teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne bir türlü girememişti. İstenmeyen adam ilan edilen Boyko’nun da yönetime mesaj gönderdiği ve “Aradığım ortamı bulamadım. Bonservisimde kolaylık gösterin. Ayrılmak istiyorum” dediği öğrenildi. (Habertürk)

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.5.2016 20:50

İLGİLİ HABERLER