Spor
  • 7.5.2014 15:51

Beşiktaş'ta Gökhan Töre çıkmazı

Bu sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Gökhan Töre için futbolcunun temsilcisi Ahmet Bulut önemli açıklamalar yaptı.

BİR GÖRÜŞME DAHA OLACAK

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan FIFA menajeri Bulut, "Beşiktaş yönetimiyle iki defa görüştük; ancak bu görüşmelerde anlaşma sağlayamadık. Bir kez daha görüşeceğiz. Beklentilerin çakışması gerekiyor. Maddi konularda henüz anlaşma sağlanamadı" dedi.

GÖKHAN DEVAM ETMEK İSTİYOR. BEŞİKTAŞ DA KALMASINI İSTİYOR

Genç futbolcunun Beşiktaş'ta kalması yönünde umutlu olduğunu belirten Ahmet Bulut, "Umarım Beşiktaş'ta kalır. Bir görüşme daha yapacağız. Gökhan, Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. Beşiktaş yönetimi Gökhan'ın kalmasını arzu ediyor. Önemli olan bu. Biz anlaşırsak Rubin Kazan'la bonservis konusunda problem yaşayacağımızı sanmıyorum. Bonservisini çok zorlanmadan alabiliriz" diye konuştu.

BİZ ANLAŞIRSAK, BONSERVİSİNİ ALMAK KONUSUNDA ÇOK ZORLANMAYIZ

Gökhan'ın gece kulübünde açılan ateş sonucu yaralanması olayıyla ilgili olarak ise "Geride kalan bir olay. Gökhan sadece kalan iki maçına konsantre oldu. Ayrıca bu herkesin, her an başına gelebilecek bir olay. Herkes yaşayabilir. Böyle değerlendirmek gerekir" dedi.

(Radyospor)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:23

İLGİLİ HABERLER