Spor
  • 7.11.2014 20:22

Beşiktaş’tan sakatlık açıklaması

Karanlık, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile oynanan maçta Mustafa Pektemek’in ayağının burkulduğunu söyledi.

Ayak bileği burkulmalarında yüzde 80 kemikleri bağlayan fibulotalar antere isimli bağın zarar gördüğünü belirten Ertuğrul Karanlık, “Demba Ba’nın ayağına basan Mustafa’da da bu meydana geldi. İyi tarafı da kemikte herhangi bir sıkıntı yok. Yani kemikte kırık yok. Buradaki bağ sakatlıklarında üçüncü kategori var. Üçüncü derecelerde komple kopuyor, Sosa’da bunu söylemiştik. Birinci hafif yırtık, ikincisi orta derece oluyor. Mustafa’daki de orta olan ikinci derece yırtık var. Dokular hasar gördü. Gereken tedavimizi yapıyoruz ve en kısa sürede sporcumuzu takıma sıkıntısız geri vermek istiyoruz” diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle Partizan karşısında forma giymeyen kaleci Tolga Zengin’in tedavisinin devam ettiğini vurgulayan kulüp doktoru Karanlık, bu oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin istedikleri şekilde gittiğini ifade etti.

Ertuğrul Karanlık, Partizan maçında sakatlık yaşayan Gökhan Töre’nin ise sol dizinde ağrı olduğunu vurgulayarak, “Ameliyatlı dizi sağ diziydi, o değil sol dizinde ağrısı var. Gereken testleri yaptıktan sonra bilgi paylaşacağız” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:28

İLGİLİ HABERLER