Spor
  • 27.5.2015 12:33

Bilic'in raporunda futbolcularla ilgili şok ifadeler

Beşiktaş ile yollarını ayırmak için sezonun son maçını bekleyen Slaven Bilic'in, giderayak Başkan Fikret Orman'a zehir zemberek bir rapor verdiği belirtildi.
Fotomaç'ın haberine göre Hırvat hoca, başkanın isteğiyle çalıştıkları dönem hakkında detaylı rapor verirken, neler yapıldığından, nelerin eksik olduğuna, kendi hatalarından, yönetimin hatalarına dek tüm sorun ve sıkıntıları ortaya döktüğü ifade edildi.
İşte Bilic'in, futbolcular hakkında tek tek sözlerinin bulunduğu söylenen o rapor:
GÖKHAN TÖRE: "Barda vurulduğunda, takımda istemediğimi yönetime rapor etmiştim. Aldığı paranın karşılığında çok küçük bir ceza verdiniz. Yönetimdeki arkadaşlarınız 'Her akşam başka biriyle' diye sizi uyardı, dinlemediniz. Son dönemde kimseyi beğenmedi, herkese burun kıvırdı."
"Kendisini yıldız statüsüne koydu. Bir idmanda yapması gerekenleri söylediğimde, 'Ben bu ülkenin en iyi oyuncusuyum. Rıdvan hoca da kabul ediyor' diyerek beni görmezden geldi. Ben burada olmayacağım ama onun da sizinle devam etmesi büyük dezavantaj."
CENK GÖNEN: "Soyunma odası dahil, nerede ne olursa, gidip basına anlatıyor."
İSMAiL KÖYBAŞI: "Bana 'Türkiye'nin en iyi sol beki' dediniz. Kendisini hiç göremedim."
OĞUZHAN ÖZYAKUP: "Bu kadar yetenekli olup da, kendisine bu kadar ihanet eden bir oyuncu; belki de sizin dediğiniz gibi sadece Sergen'dir. Bence Oğuzhan, yeni Sergen."
DEMBA BA: "Takımın lideri olmak istiyor ama derdini anlatmıyor."
MUSTAFA PEKTEMEK: "Sözleşme yenilerken ödenen paraya inanamadım. Bu kadar çok sakatlanan birine, nasıl bu parayı verdiniz hala aklım almıyor."
RAMON MOTTA: "Gece hayatına bu kadar düşkün, bu kadar fazla kadın tanıyan başka bir insanı hiç tanımadım."

Bilic'ten 'rapor' açıklaması

Slaven Bilic, basında çıkan haberler hakkında Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi aracılığı ile paylaştığı açıklama şöyle;

"Bugün Fotomaç gazetesinde yer alan "Bilic'ten zehir zemberek rapor" başlıklı haber tamamen gerçek dışıdır.

Başkanımız Fikret Orman'a verdiğim iddia edilen ve futbolcularımızı töhmet altında bırakan bu asılsız haber, beni derinden üzmüştür.

Beşiktaş çatısı altında birlikte çalıştığım futbolcuların karakterlerinden ve çalışma azimlerinden bugüne kadar hiçbir rahatsızlığım olmamıştır. Haberde adı geçen futbolcular hakkında yaptığım iddia edilen açıklamaların tamamı yalandır.

Taraftarlarımızın ve camianın bu habere itibar etmemesini rica ediyorum.

Saygılarımla,

Slaven Bilic

Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü"

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:12

İLGİLİ HABERLER