Spor
  • 26.7.2016 00:04

Bruma Galatasaray'dan ayrılmayacağını açıkladı

Galatasaray'dan ayrılmak istediği iddia edilen Bruma, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Transfer döneminde adı Monaco, Sevilla ve son olarak da PSV Eindhoven ile anılan Galatasaray’ın Portekizli genç yeteneği Bruma, transfer dedikodularına son noktayı koydu. Goal Türkiye’ye konuşan Bruma, sarı-kırmızılı takımda kalacağını söyledi. Son kararını verdiğini söyleyen Bruma, kafasının rahat olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bu takımlarla birlikte anılmak bir futbolcu için çok önemli ve çok gurur verici bir durum. Bu demektir ki, işinizi iyi yapıyorsunuz ve sizi izleyip beğeniyorlar. O yüzden ilgisi olan bütün kulüplere teşekkür ediyorum. Ama ben Galatasaray’ın futbolcusuyum, Galatasaray’da kontratım var. Burada devam ediyorum. Bu konuları yöneticilerime bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum.”

“UMARIM BİR DAHA YAŞANMAZ”

Türkiye’de son dönemde yaşanan terör olayları ve son olarak darbe girişimi ile ilgili de konuşan Bruma “Bu tip olaylar ne yazık ki dünyanın her yerinde olabiliyor. O yüzden sadece Türkiye’ye özgü bir olay değil bu. Türkiye çok güzel bir ülke, İstanbul inanılmaz güzel bir şehir. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyuz. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz” dedi.

Riekerink’in çok iyi bir hoca olduğunu da sözlerine ekleyen Bruma ” En önemlisi şu anda Galatasaray’ın ihtiyacı olan biri. Çünkü gençlere önem veriyor. Bu durum, kulübün geleceği için çok kritik. Ben Sociedad’dan döndüğümden beri onun hakkında hep olumlu şeyler duydum. Geçen seneden beri onunla çalışan oyuncular onu çok seviyor. Ben de kısa sürede onu tanıma şansım oldu ve onunla çalışmaktan çok keyif alıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2016 00:44

İLGİLİ HABERLER