Spor
  • 16.12.2017 07:04

Cüneyt Çakır Beşiktaş'ı böyle yaktı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile eşleşmesi ilginç bir tesadüfün de ortaya çıkmasına neden oldu.

Alman ekibinin grupta Paris Saint Germain ile oynadığı ve 3-1 kazandığı son maçı Cüneyt Çakır yönetirken, tecrübeli hakem yanlış bir kararı sonrasında adeta Beşiktaş'ı yaktı...

Habertürk'te yer alan habere göre; Sezon başında Lyon'‫dan transfer edilen ve Ancelotti ayrıldıktan sonra özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki performansını yükselten Tolisso, 2 gol attığı PSG maçında ceza alanı içinde hakemi aldatmaya yönelik bir hareket yaptı...

Ancak Cüneyt Çakır, sarı kartı bulunmasına rağmen bu aldatıcı hareketinden dolayı ikinci sarı kartı gösterip Fransız futbolcuyu oyundan atmadı. Halbuki Çakır, bu sezon oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden Belhanda'ya benzer bir pozisyon sonrası ikinci sarı kartını çıkarıp oyun dışı bırakmıştı.

Cüneyt Çakır Beşiktaşı yaktı

LYON'DA ATTI

Devler Ligi'nde bu sezon 3 golü bulunan Tolisso o gün kırmızı kart görseydi Bayern Münih'in, Beşiktaş ile 20 Şubat'ta oynayacağı ilk maçta forma giyemeyecekti. Kartal da böylece önemli bir avantajın sahibi olacaktı.

Öyleli Tolisso geçen sezon Lyon formasıyla Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olmuştu. Yıldız futbolcu, Fransa'da oynanan ve 2-1 kazandıkları ilk maçta Siyah-Beyazlılar'a bir gol atmıştı.

Güncellenme Tarihi : 16.12.2017 12:10

İLGİLİ HABERLER