Spor
  • 4.3.2015 21:45

Derbi öncesi ağızlardan bal damlıyor

Fenerbahçe yöneticisi Deniz Tolga Aytöre, "Fenerbahçe taraftarı çok büyüktür ve Duygun Yarsuvat'ı alkışlar" dedi.

Fenerbahçe kulübünün yönetim kurulu üyesi Deniz Tolga Aytöre, Galatasaray maçlarının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "İnşallah kazanırız ama daha önemlisi inşallah hak eden kazanır. Umarım hak eden de biz oluruz" dedi.

Derbiye konuk takım taraftarlarının alınmayacağını kaydeden Aytöre, "Biz iki senedir konuk ekip taraftarlarının stada gelmesini çok istedik. Daha önce de başvurduk ama sezon başı planlaması yapılan bir şey. Umarız böyle giderse, seneye tekrar oturup, konuşup bu yönde bir karar almakta fayda var" değerlendirmesinde bulundu.

"Başkanımızın küfür konusundaki hassasiyeti malum"

Deniz Tolga Aytöre, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat’ın Fenerbahçe derbisi öncesi yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Yarsuvat’a bir kez daha "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, "Gerçekten Duygun hocanın iyi açıklamaları var. Başkanımızın da yıllardır küfür konusundaki hassasiyeti malum. Dün Galatasaray Odeabanklı oyunculara hakaret içerikli tezahürat yapılmamasını isterken kendisi böyle bir şeyle karşı karşıya kaldı ve bu yüzden de maçın ikinci yarısını seyredemedik. Hatta o saatleri Başkanımızla beraber karakolda geçirdik" ifadelerini kullandı.

Başkan Duygun Yarsuvat’ın "Fenerbahçe taraftarı beni alkışlar" açıklamasıyla ilgili de Aytöre, "Fenerbahçe taraftarı çok büyüktür ve çok sağduyuludur. Gereğini yapar. Hiç merak etmeyin" şeklinde konuştu.
Dün akşam Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan maçta yaşananlarla ilgili olarak ise Aytöre, "Başkanımızın, Galatasaray Odeabanklı oyunculara hakaret içerikli tezahüratta bulunulmaması çağrısı üzerine bir taraftar, küfür etme konusundaki ısrarını dile getirince Başkan da ’ya küfür etmeyeceksiniz ya da stadı terk edeceksiniz’ beyanında bulundu. Bunun üzerine şahıs, Başkanımıza da hakaret ve küfür etti. Bunun üzerine biz de gereğini yaptık. Yasal işlemleri başlattık ve şikayetçi olduk. Durum bundan ibaret" şeklinde konuştu. (Fanatik)

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:47

İLGİLİ HABERLER