Spor
  • 25.5.2016 14:23

Dünya devi Sneijder'e talip oldu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın başına geçmek için gün sayan Jose Mourinho’nun, Inter’de birlikte çalıştıkları dönem Şampiyonlar Ligi’ni kazandıkları Wesley Sneijder’ı, transfer listesinin ilk sıralarına yazdığı iddia edildi.

Sniper'ı 'Avrupa'nın en iyi '10 numaralarından biri' olarak tanımlayan Jose Mourinho, zaman zaman görüşüp yakın ilişkilerini koruduğu Hollandalı yıldız ile yeniden birlikte çalışmak istediği ve bu konuda yönetimden harekete geçmelelerini istediği belirtildi.

MANCHESTER UNİTED BONSERVİSİ ÖDEMEYE HAZIR

Kırmızı Şeytanlar'ın Sneijder'ın 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu ve Hollandalı'nın takımın Türkiye Kupası'nı kaybetmesi ve Avrupa kupalarından men cezasının 2 yıla çıkması halinde ayrılığı ciddi şekilde masaya yatıracağı kaydedildi.

Spor24 Mayıs 2016 07:36Sneijder derbiye hazır!Sneijder’in, kendisi için hazırlanan özel program doğrultusunda kısa zamanda toparlandığı ve Fenerbahçe’ye karşı 90 dakika oynamaya hazır olduğu belirtildi.

32 yaşında ve 1.70 metre boyundaki Wesley Sneijder, 2013'ten bu yana Galatasaray forması giyiyor. Sarı kırmızılı kulüp, yıldız oyuncuyu 5 milyon 630 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Inter'den transfer etmişti.

Hollanda Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcu, bu sezon Galatasaray formasıyla 39 resmi maçta forma giyerken, 5 gol attı, 10 asist yaptı.


 

Kaynak: Habertürk

Güncellenme Tarihi : 25.5.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER