Spor
  • 30.5.2016 13:57

Fatih Terim 8 oyuncuyu kadrodan çıkaracak

A Milli Futbol Takımı, 10 Haziran'da başlayalacak Avrupa Futbol Şampiyonası’nın hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Turnuva öncesi Antalya kampına 31 futbolcu davet eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fransa'ya götüreceği 23 kişilik kadrosunu ise henüz açıklamadı.

8 İSİM AYRILACAK

Ay-yıldızlı ekibin Karadağ ile oynadığı maçta karasız kaldığı futbolcuların son durumunu gören Terim, 1 Haziran'dan önce 8 ismi kadrodan çıkartmak zorunda kalacak.

SERDAR'IN RAPORLARINI KONTROL EDİP KARAR VERECEK

Şampiyonaya 20 futbolcu, 3 kaleciyle gidecek A Milli Takım’da sakatlığı devam eden Serdar Aziz'in turnuvada yer alması zor gözüküyor. Tedavisi 2 hafta daha devam edecek Serdar, son ana kadar çalışmalarını sürdürüp, kadroda yer almak istiyor. Fatih Terim kadrosunu belirlemeden önce Serdar'ın sağlık raporlarını kontrol edip, son kararını verecek.

BURAK YILMAZ HAZIR

Bir süredir yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düzenli olarak forma giyemeyen Burak Yılmaz ise hazır hale geldi. Antrenmanların tamamında takımla çalışan tecrübeli oyuncu Karadağ maçında 30 dakika süre aldı.

SLOVENYA MAÇINA 23 KİŞİLİK KADRO GİDECEK

Fatih Terim, 1 Haziran'a kadar yardımcılarıyla yapacağı toplantılar sonrası turnuva kadrosunu şekillendirecek. Vereceği karar öncesi yoğun mesai harcayacak Terim, 5 Haziran'da Slovenya ile yapılacak özel maça 23 oyuncunun yer alacağı turnuva kadrosunu götürecek.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2016 13:59

İLGİLİ HABERLER