Spor
  • 12.9.2017 00:57

Fenerbahçe'de flaş Volkan Demirel kararı

Fenerbahçe yönetimi, bu sezon yediği hatalı gollerle birçok maçta takımını yakan Volkan Demirel ile yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Lig maçlarında üst üste hatalı goller yemesinden dolayı Fenerbahçe'nin puanlar kaybetmesinde başroldeki isimlerden biri olan Volkan Demirel için yönetim harekete geçti.

AYRILMA KARARI ALDI
Son olarak Başakşehir maçında da kötü bir performans sergileyen ve taraftar tarafından ıslıklanan Volkan Demirel'in ayrılma kararı aldığı belirtildi.

OPSİYON KULLANILMAYACAK
Sarı lacivertli yönetim de 36 yaşındaki file bekçisi ile yapılan sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonu kullanmayı düşünmüyor.

Demirel, 40 yaşına kadar Fenerbahçe'nin kalesini korumayı hedeflediğini dile getiriyordu.

SÖZLEŞMESİ UZATILMAYACAK
Geçtiğimiz sezonun bitimiyle birlikte eşi ile birlikte Amerika'ya giderek kariyerine orada devam etme kararı alan Demirel, sarı lacivertli yönetimin "kal" ısrarları sonrası 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yaşanan bu olumsuz gelişmeler sonrası tecrübeli file bekçisi Amerika hayalini sezon sonunda gerçekleştirecek.

KENDİMİ PROTESTO EDERDİM DEMİŞTİ
Demirel, sarı lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkisi hakkında,"Kötü bir performans sergilediğim doğru. Protesto etmekte haklılar. Ben de taraftar olsam kendimi protesto ederdim" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Fenerbahçe formasıyla 16. sezonunu geçiren Demirel, son 13 resmi maçı da gol emeden tamamlayamadı. Kalesini son olarak 23 Nisan'da Galatasaray'la oynanan derbi maçta gole kapatan tecrübeli file bekçisi, daha sonra oynanan 13 maçta kalesinde 20 gol gördü.

36 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz sezon 42 maçta forma giydi. Bu sezon altı maçta görev aldı. Fenerbahçe kariyeri boyunca toplamda 466 kez sahaya çıktı.

Güncellenme Tarihi : 11.9.2017 22:24

İLGİLİ HABERLER