Spor
  • 26.6.2016 10:35

Fenerbahçe Gregory Van der Wiel'ın işini bitirdi

Fenerbahçe'ye transfer müjdesi! 'Geliyorum' dedi

Geçen hafta sevgilisi ile birlikte İstanbul’a gelip şehir turu atan Hollandalı sağ bek Gregory Van der Wiel, yönetime müjdeyi ABD’den verdi: “4 Temmuz’da imza atmaya geliyorum.” Van der Wiel bayramdan bir gün önce atacağı imza ile taraftarı mutlu edecek..

Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası sağ bek transferi için kolları sıvayan ve listede ilk sırada yer alan Gregory Van der Wiel'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe hedefine ulaştı. Geçen hafta tatilini yarıda keserek sevgilisi ile 2 günlüğüne İstanbul'a gelip hem şehir turu yapan hem de sarı-lacivertli yöneticilerle görüşen Hollandalı yıldız, düşünmek için süre istemişti. Geri döndüğü ABD'den mesaj yollayan Van der Wiel, yöneticilere olumlu yanıt verdi.

3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK
İstanbul'a hayran kaldığını ve kulübün hedefleriyle kendi hedeflerinin örtüştüğünü ifade eden 28 yaşındaki sağ bek, sözleşme imzalamaya hazır olduğunu bildirdi. Yapılan görüşmede imza töreni için 4 Temmuz Pazartesi gününe söz kesildi. Sarılacivertliler, bayramdan 1 gün önce Van der Wiel'e imzayı attırarak taraftarına bayram hediyesi vermeyi planlıyor. Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu ile yıllık 2.2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 10:38

İLGİLİ HABERLER