Spor
  • 14.9.2014 21:10

Fenerbahçe taraftarı Trabzonsporlu futbolculara saldırdı

Spor Toto Süper Lig’deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçının başlamasına çok az bir süre kala, iki kulübün U19 takımları arasında oynanan maçta olay çıktı.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısının sonunda bir grup Fenerbahçe taraftarı, Trabzonsporlu futbolculara küfür etti.

Bordo mavili oyunculardan biri, formayı öperek karşılık verince ortalık iyice karıştı. Tribündeki birkaç taraftar sahaya atlayarak Trabzonsporlu futbolculara saldırmaya kalkıştı. Ancak, saatler öncesinden Dereağzı Tesisleri’nde sıkı tedbirler alan güvenlik güçleri hemen müdahale ederek, saldırganları etkisiz hale getirdi ve fiili saldırı olmasını engelledi.

Karşılaşmayı bordo mavili takım 2-1 kazandı.

GOLDEN SONRA YİNE ORTALIK KARIŞTI

Fenerbahçe-Trabzonspor arasında oynanan U19 karşılaşmasının ikinci devresi de olaylı geçti. Trabzonspor’un Muhammet ile bulduğu galibiyet golünden sonra bu oyuncu tribünlere hareket yapınca karşılaşmanın hakeminden kırmızı kart gördü. Bu hareket üzerine galeyana gelen taraftarlar sahaya girmeye çalıştılar. Bunun üzerine karşılaşmanın ikinci devresinde tesislere gelen çok sayıda Çevik kuvvet polisi taraftara müdahale etti ve sahaya girmelerini engellediler.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:49

İLGİLİ HABERLER