Spor
  • 5.7.2015 01:02

Fenerbahçe'nin 3 transferi birden İstanbul'da

Fenerbahçe'de büyük ölçüde anlaşılan futbolcular Josef de Souza, Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na önce Sao Paulo'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Josef de Souza ve Porto'dan kiralanan kaleci Fabiano Ribeiro geldi. Ardından Porto'dan kiralanan Senegalli stoper Abdoulaye Ba İstanbul'a geldi.

JOSEF DE SOUZA: "ALEX DE SOUZA'YI ARAYARAK FİKRİNİ ALDIM"
Havalimanında kulüp televizyonuna kısa bir açıklama yapan Josef de Souza, sarı-lacivertli takımdan teklif alınca Alex de Souza'yı aradığını belirterek, "Fenerbahçe'den teklif alınca ve Sao Paulo da teklifi kabul ettiğini duyunca Türkiye'yi araştırmaya başladım. Gelmeden önce Alex de Souza'yı arayarak fikrini aldım. Ardından Türkiye ile ilgili düşüncelerim netleşti" dedi.

RİBEİRO: "FENERBAHÇE'DE EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM"
Fabiano Ribeiro ise, önemli bir kulübe geldiğini ifade ederek, "Vitor Pereira, harika bir hoca. Kariyerimde çok etkisi oldu. Onunla tekrar çalışma fırsatı bulduğum için mutluyum. Takımda bildiğim isimler de var. Yüksek kalitede isimler var. Zamanla bir birimizi tanıyacağız" şeklinde konuştu.
Havalimanında kulüp idari menajeri Hasan Çetinkaya tarafından karşılanan futbolcular buradan tesislere gitmek üzere yola çıktı. Futbolcular yarın sağlık kontrolünden geçecek. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:31

İLGİLİ HABERLER