Spor
  • 1.7.2016 00:10

Fenerbahçe'nin iki yıldızını Galatasaray'a önerdiler

Porto, Telles için G.Saray'a 5.5 + Ba ve Fabiano'yu önerdi

Porto, Alex Telles için Galatasaray'a son olarak geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen Bave Fabiano + 5.5 milyon euro önerdi.

Galatasaray ile Porto arasındaki Alex Telles görüşmeleri devam ediyor. Inter'in 8.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmadığı Alex Telles için yaklaşık iki haftadır Porto ile görüşmelerini sürdüren ve 8 milyon euroluk bonservis bedeli talep eden sarı-kırmızılı takıma, Porto'nun alternatif teklifleri devam ediyor.

Daha önce iki oyuncu + 4.5 milyon euroluk teklif ile Galatasaray'ın kapısını çalan ancak bu teklifi reddedilen Porto, bu kez teklifini 5.5 milyon eurpya çıkarttı ve iki futbolcu olarak da geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen stoper Ba ile kaleciFabiano'yu Galatasaray'a önerdi. Galatasaray'a 5.5 milyon euroluk bonservis bedelinin yanı sıra Fabiano ve Ba'yı öneren Porto, sarı-kırmızılı kulüpten gelecek olan cevabı beklemeye başladı.

ALEX TELLES DE PORTO'YU İSTİYOR
Alex Telles'in transferinde bu gelişmeler yaşanırken Sambacı da Galatasarsay yönetimine ayrılmak istediğini ısrarla iletiyor. Galatasaray'a dönmek istemediğini ve kariyerine Avrupa liglerinden birinde devam etmek istediğini ısrarla vurgulayan Brezilyalı sol bek menajerine de verdiği talimatla gerekirse yıllık ücretinde de indirime gidebileceğini söyledi. (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 23:50

İLGİLİ HABERLER