Spor
  • 26.7.2016 00:04

Fenerbahçe'nin tek umudu Emenike

Fernandao'nun formsuzluğu, Van Persie'nin sakatlığı nedeniyle Pereira, Emenike'ye sarıldı. Hoca, yıldıza "Monaco önünde sana çok büyük görevler düşecek hazır ol" talimatı verdi.

AMK GAZETE

Kanarya’nın Monaco önünde gol yollarındaki 1 numaralı silahı Emenike olacak. Vitor Pereira, Fransız ekibi karşısında oyun planını yıldızın üzerine kurmayı planlarken, formuyla da dikkat çeken Nijeryalı ile idmanlarda yakından ilgileniyor. Emenike’nin patlayıcı gücünden yararlanmak isteyen Pereira, golcüsüyle bire bir görüşmeler yapıp onu maçına motive etmeye uğraşıyor. Portekizli hoca, defansın arkasına atılacak toplarla Emenike’yi buluşturup Monaco’yu devirmeyi düşünüyor.

Brezilyalı golcü Fernandao’nun henüz yeteri kadar form tutamaması, gidip gitmeyeceği keşinleşmeyen Van Persie’nin ise sakatlığı nedeniyle Emenike’ye sarılan Pereira, oyuncusuyla yaptığı özel görüşmede, “Sana Monaco maçında büyük görev düşecek. Senden savunma arkasına yapacağın koşularla, rakibi dengesiz yakalamanı ve tehlikeler üretmeni bekliyorum. Bu maçta en önemli silahım sen olacaksın. Kendini iyi hazırlanmanı istiyorum” diye motive etmeye çalışıyor.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2016 00:45

İLGİLİ HABERLER