Spor
  • 2.7.2016 00:50

Fikret Orman’dan Gökhan Gönül uyarısı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül transferi ile ilgili açıklamlarda bulundu. Gökhan Gönül’ün artık kendi ailelerine mensup bir oyuncu olduğunu dile getiren Orman, “Gökhan’la ilgili spekülasyon yaratan, bundan sonra karşısında Beşiktaş’ı bulur” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın açıklamaları şekilde:

“Biz zor günlerden geldik ve o zor günlerde sahamızda maç oynarken boş tribünlere oynadık. Deplasmanlara gittik, bütün maçlarımızı deplasmanda oynadık. Artık aydınlık günlere geldik. Gökhan (Gönül) Türk milli takımının çok önemli bir oyuncusu. Bizim de beğendiğimiz bir sporcu. Böyle bir sporcuyu takımımızda görmek istediğimi daha önce söylemiştim. Beşiktaş paraya indeksli işler içinde olmaz. Beşiktaş ilkelerin ve duruşun takımıdır. Bu ilkeler ve duruş doğrultusunda hareket eder. Gökhan’ı çok istiyorduk. Onu takımımızda görmekten dolayı mutluyuz. Onunla ilgili çok spekülasyonlara girmedik, çünkü bizim oyuncumuz değildi. Gökhan bundan sonra bizim ailemize mensuptur. Bundan sonra Gökhan’la ilgili polemik yaratacak olan herkes karşısında Beşiktaş’ı olur. Biz Gökhan’ı Fenerbahçe kaptanı oduğu için değil, iyi bir futbolcu olduğu için aldık.

“Gomez’le artık başlayacağız görüşmeler. İstiyorum kalmasını. Açıkçası söyleyeyim biz de B alternatiflerine bakıyoruz. Allah korusun Gomez yarın akşamki İtalya maçın sakatlanacak. O zaman ne olacak?Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Kendisi istediğimiz bir oyuncu ama; hayırlısı.”

“Günay’ın Beşiktaş’ta 3. kaleci olmaktansa, başka bir yerde birinci kaleci olması kendisi açısından daha hayırlıydı. Çok sevdiğim bir çocuktu. Allah ona yeni takımında başarılar versin.”

“Gökhan’ın (Töre) gitmesini istemyorum açıkçası. Kaabilieytli bir oyuncu. Şu anda istediğimiz seviyede değil teklifler. Ne zaman iyi bir teklif gelirse o zaman konuşuruz. Atiba, Oğuzhan hepsi sözleşmeleri olan oyuncular.”

Güncellenme Tarihi : 2.7.2016 00:51

İLGİLİ HABERLER