Spor
  • 21.8.2014 14:26

Galatasaray Balanta'yı bitirdi

Galatasaray'ın istediği Eder Balanta için Arjantin basını flaş bir iddiada bulundu.Galatasaray'ın devre arası transfer sezonundan bu yana kadrosuna katmak istediği Kolombiyalı defans oyuncusu Eder Balanta'nın Colon'la oynanan Copa Argentina maçında hocası Gallardo tarafından kadroya alınamaması Arjantin basınında geniş yankı uyandırdı.

Bazı kaynaklarda oyuncunun hafif sakatlığı yüzünden kadroya alınmadığı ileri sürülürken Arjantin'in önemli spor gazetelerinden Ole'de Balanta'nın transfer görüşmeleri yüzünden kadroya alınmadığı ve oyuncunun yakın zamanda takımdan ayrılacağı belirtildi.

İtalya'dan Roma, Sampdoria ve Türkiye'den Galatasaray'ın teklif yaptığı oyuncu için tercih yapma vakti olduğu aktarılırken Kolombiyalı yıldızın Galatasaray'la büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi. Cesare Prandelli'nin de kadrosunda görmek istediği Balanta'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi ve takımda bulunan Muslera, Telles, Melo gibi Güney Amerikalı oyuncuların varlığından dolayı sarI kırmızılı takımı tercih ettiği ileri sürüldü.

Galatasaray'ın Eder Balanta için River Plate kulübüne ilk etapta sezon sonunda bonservisini almak şartıyla kiralama teklifi sunduğu ve bunun için yanıt beklediği ifade edilirken bu teklifin reddedilmesi halinde sarı kırmızılıların taksitler halinde 6 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemeyi teklif edeceği aktarılıyor.

EUROSPORT

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:25

İLGİLİ HABERLER