Spor
  • 18.3.2017 14:43

Galatasaray'da İstifa depremi

Galatasaray'da istifa depremi!

Sarı kırmızılılar kritik Trabzonspor maçı için zorlu deplasmana uçarken, Futboldan Sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu'nun Trabzon'a götürülmemesi şaşkınlık yarattı. Olayın perde arkasında ise ilginç detaylar vardı.

Trabzon'a götürülmeyen Levent Nazifoğlu'nun artık istifası bekleniyor... Cuma sabahı Galatasaray kafilesinde ismi yer alan Levent Nazifoğlu, yönetimin isteği ve Başkan Dursun Özbek'in telefonu sonrasında Trabzon'a gitmedi. 

Özellikle Galatasaray yönetiminin büyük kısmı, Levent Nazifoğlu'nun, Sportif AŞ Yönetim Kurulu'ndan istifasını talep edip beklemeye geçti. İşte Nazifoğlu konusunun perde arkasında yaşananlar ve son durum...

Beşiktaş derbisinin ardından Nazifoğlu'nun, yaşanan puan kayıpları ile alakalı Tudor hakkında "Ben hoca değişikliği olduğu takdirde en az 2-3 hafta kaybedeceğimizi söylemiştim" ifadesi yönetimde büyük tepki topladı. Başkan Özbek'e, "Bizi hedef gösterip kendi 'ben demiştim' demek istiyor' şikayeti iletildi.

Yönetimde ise Levent Nazifoğlu hakkındaki rahatsızlık tavan yaptı. Başta taraftardan sorumlu idareci Alper Narman olmak üzere birçok yönetici bu konu ile alakalı Başkan Dursun Özbek'in kapısını çaldı. İdarecilerin büyük kısmı Levent Nazifoğlu'nun görevden alınması yada istifa etmesi gerektiğini Başkan Özbek'e iletti.

Ancak yönetimin ısrarlı talebini düşünen Başkan Özbek, Levent Nazifoğlu'ndan ortaya çıkan tablo nedeniyle konuşma yasağının ardından Trabzon'a gitmemesini istedi. Nazifoğlu da başkanın bu isteğini yerine getirdi. Ve Cuma günü Trabzon'a hareket edecek olan Galatasaray takım uçağının kalkmasına saatler kala Levent Nazifoğlu, kafile listesinden çıktı.

Yönetim içinde "Levent Nazifoğlu, Mali Genel Kuruldan önce görevden alınmalı. Yoksa kongrede bu sebepten ötürü de çok fazla eleştiri alacağız" görüşü öne çıktı.Trabzon'a gidecek olan ve tüm planlarını buna göre yapan Levent Nazifoğlu, Cuma sabahına kadar kafilede yer alıyordu.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2017 14:50

İLGİLİ HABERLER