Spor
  • 9.12.2017 14:34

Galatasaray'da Patrice Evra sürprizi

Galatasaray, Marsilya'nın eski futbolcusu Patrice Evra'yı istiyor

Son olarak Marsilya'da forma giyen ancak UEFA'dan aldığı ceza sonrası kulüple yollarını ayıran Patrice Evra'nın Türkiye'ye gelebileceği kaydedildi. Fransızların saygın spor gazetesi L'équipe yıldız oyuncunun Galatasaray'a yakın olduğunu yazdı.

UEFA Avrupa Ligi'nin dördüncü haftasında Marsilya'nın deplasmanda Vitoria Guimares ile oynadığı karşılaşma öncesinde taraftara tekme attığı için 30 Haziran 2018'e kadar UEFA organizasyonlarından men edilen Patrice Evra ile ilgili transfer dedikoduları sürüyor.

Olayın ardından kulübü Marsilya'yla sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden tecrübeli sol bek hakkında bugün Fransa'nın saygın spor gazetesi L'équipe tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Gazete, 36 yaşında olmasına rağmen futbol kariyerini sürdürmeyi planlayan Evra'nın Galatasaray'a yakın olduğu yazıldı. Yıldız futbolcunun bonservisinin elinde oluşu ve Galatasaray'ın sol bek arayışı, söz konusu transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendiren detaylar olarak göze çarpıyor.

Geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş’a deplasmanda kaybeden ve liderliği de Başakşehir’e kaptıran Galatasaray, bu akşam 9 maçtır kaybetmediği evi Türk Telekom’da Akhisar’ı konuk edecek. Hedef; hem galibiyet hem de bu hafta zirveyi yeniden ele geçirmek. Peki, Galatasaray-Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Süper Lig’de sezona süper giren ancak daha sonra inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Galatasaray, bu akşam sahasında Akhisarspor’u konuk edecek. Geçen hafta Beşiktaş’ın konuğu olduğu mücadeleden 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan ve liderliği de kaptıran Sarı Kırmızılılar, başarılı sonuçlara imzasını attığı Türk Telekom Stadı’nda yine kazanıp hem taraftarını mutlu etmek hem de zirvenin yeniden sahibi olmaya çalışacak. Akhisar’ı devirmek isteyen Aslan, 1 puan önünde 30 puanla liderlik koltuğunda oturan Başakşehir’in, yarın zorlu Sivas deplasmanında kaybetmesini umut edecek. Evindeki gücünü en iyi şekilde kullanmak isteyen Cim Bom, deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor ama Türk Telekom’da 9 maçtır kaybetmiyor.



 

Güncellenme Tarihi : 9.12.2017 14:35

İLGİLİ HABERLER