Spor
  • 26.5.2016 02:29

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe maçı yarın heyecan seviyesi yüksek bir derbi mücadelesine sahne olacak. Karşılaşma öncesi iki ezeli ekip 387 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray Fenerbahçe maçı için futbol severler karşılaşmanın maç saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlardı. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile Ziraat Türkiye Kupası'nda nefes kesecek bir final mücadelesi oynanacak. İki ezeli rakip 383. kez karşı karşıya geliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi sporseverler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlancağını merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Kupanın finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın Antalya Stadı'nda karşılaşacak. Finalistlerden Galatasaray, daha önce 21 kez final oynayıp, 16 kez kupayı müzesine götürdü, Fenerbahçe ise 15 kez finalde mücadele edip, 6 kez kupanın sahibi oldu. Galatasaray kupayı en son geçen yıl, Fenerbahçe ise 2013'te kazandı. İki takım finalde daha önce 4 kez karşılaştı, hepsinde de gülen taraf Galatasaray oldu - Kupada şimdiye dek 20 farklı takım final oynadı, 13'ü şampiyonluğa ulaştı. Yer aldığı 15 finalden 9'unda kupaya uzanamayan Fenerbahçe, finallerin en çok kaybeden takımı

Futbolda Ziraat Bankasının sponsorluğunda düzenlenen 54. Türkiye Kupası, Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında yarın Antalya Stadı'nda yapılacak final maçıyla sahibini bulacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1962-1963 sezonundan itibaren düzenlenen Türkiye Kupası, 1980-1981 sezonu itibarıyla Federasyon Kupası adı altında oynanmaya başladı. Organizasyonun adı 1992-1993 sezonundan itibaren yeniden Türkiye Kupası olarak değiştirildi.

Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe maçı 26 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Kupanın ilk sahibi Galatasaray, geçen sezon Bursa'da yapılan finalde Bursaspor'u 3-2 yenerek son kupayı da müzesine götürdü.

Galatasaray ile Fenerbahçe 383. randevuda - İki takım arasında 107 yıllık rekabette Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 144-122, gol sayısında da 529-481 üstünlüğü bulunuyor - Taraflar bu sezon Süper Lig'de yaptıkları maçlarda birbirlerine üstünlük kuramadı - Daha önce 17 ayrı statta yaşanan rekabete Antalya ilk kez ev sahipliği yapacak 

Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Antalya'da yapacakları maçla tarihte 383. kez karşı karşıya gelecek. Şimdiki Ülker Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 107 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertliler, geride kalan 382 maçtan 144'ünü kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 122 kez galip geldi. İki takım 116 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin attığı 529 gole, Galatasaray 481 golle karşılık verdi. 

Bu sezon yenişemediler 

İki takım bu sezon Süper Lig'de yaptıkları maçlarda birbirlerine skor olarak üstünlük kuramadı. Sezonun ilk yarısında Ülker Stadı'ndaki maç 1-1, ikinci yarıda Türk Telekom Arena'daki müsabaka ise golsüz sona erdi. 

Antalya'da ilk kez 

Galatasaray ile Fenerbahçe, finalin oynanacağı Antalya Stadı'nda ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip, 382 maçın maçın sığdığı 107 yıllık rekabette daha önce 17 ayrı statta karşılaştı. Taraflar, İstanbul İnönü, Ali Sami Yen, Fenerbahçe, Taksim, Şeref, Ankara 19 Mayıs, Atatürk Olimpiyat, İzmir Atatürk, Ankaragücü, Türk Telekom Arena, Yeni Erzurum (Şimdiki adı Erzurum Kazım Karabekir), Offenbach, Frankfurt,
Köln, Mönchengladbach Borussia Park, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has ve
Manisa 19 Mayıs statlarında birbirlerine rakip oldu. 

Rekabette gol atanlar 
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde, iki takımın bu sezon kadrolarda bulunan futbolcular içinde 9'u rekabette gol sevinci yaşadı. Galatasaray'da Selçuk İnan (3),Wesley Sneijder (3), Hakan Kadir Balta (2), Umut Bulut (2) ve Olcan Adın, Fenerbahçe'de ise Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk ve Diego Ribas derbide gol attı.

Finalistlerden Galatasaray, Türkiye Kupası organizasyonda en fazla şampiyonluk kazanan ekip durumunda. Tarihinde Türkiye Kupası'nı 16 kez kazanma başarısı gösteren sarı-kırmızılılar, organizasyonun ilk 4 senesinde de kupayı kimseye kaptırmayarak bu alanda da rekora sahip.

Sarı-kırmızılı ekip, organizasyonun ilk kez düzenlendiği 1962-1963 sezonu ile 1963-1964, 1964-1965, 1965-1966, 1972-1973, 1975-1976, 1981-1982, 1984-1985, 1990-1991, 1992-1993, 1995-1996, 1998-1999, 1999-2000, 2004-2005, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında kupanın sahibi oldu.

Futbolda 2015-2016 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın akşam Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu'nda saat 21.15'te başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak. Karşılaşma kupanın yayıncı kuruluşu ATV'den naklen ekrana gelecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak finalle Ziraat Türkiye Kupası sahibini bulacak.

Türkiye Kupası bugüne kadar 53 kez oynandı. Galatasaray 16 kupayla ilk sırayı aldı. Sarı kırmızılı takımı 9 zaferle Beşiktaş izledi. Trabzonspor'un 8, Fenerbahçe'nin 6 Türkiye Kupası bulunuyor. Anadolu takımları da 2'şer kez Ankaragücü, Gençlerbirliği, Göztepe, Altay ve Kocaelispor'la, 1'er kez de Bursaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor ve Kayserispor'la kupanın sahibi oldu.

TÜRKİYE KUPASI'NDA GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇLARI

54. Türkiye Kupası'nın finalistleri Galatasaray ile Fenerbahçe bugüne kadar kupa finalinde dört kez karşı karşıya geldi ve hepsinden de Galatasaray üstün ayrıldı. Üçü çift, biri ise tek maç üzerinden oynanan finallerde yedi maça çıkan iki takımın mücadelesinde Galatasaray'ın beş galibiyeti bulunuyor. İki maç beraberlikle biterken Fenerbahçe hiç galip gelemedi. Sarı kırmızılıların 12 golüne, sarı lacivertliler 4 golle karşılık verebildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Departmanı'nın Ziraat Türkiye Kupası Finali için hazırladığı maç kitabında yer alan bilgilere göre, Ziraat Türkiye Kupası'nın iki finalisti, kupanın 54 yıllık geçmişinde dört kez finalde karşı karşıya geldi. Bu finallerin tümünden de Galatasaray üstün ayrıldı. Sarı kırmızılılar, finallerde oynanan yedi maçta 5 galibiyet aldı. İki maç berabere biterken, Fenerbahçe kupa finallerinde Galatasaray önünde hiç galibiyet göremedi. Bu yedi maçta Galatasaray, Fenerbahçe ağlarına 12 gol gönderirken, sarı lacivertliler ezeli rakiplerinin kalesine 4 gol atabildi.

İki takım arasındaki ilk final, aynı zamanda kupanın da ilk finaliydi. Türkiye Kupası'nın düzenlenmeye başlandığı 1962-63 sezonunda Galatasaray ile Fenerbahçe finale yükselmişti. Yarı finalde Galatasaray, Adana Demirspor'u; Fenerbahçe de Gençlerbirliği'ni eleyerek finalist olmuştu. İki takım arasındaki her iki maç da bugünküVodafone Arena'nın yerinde yer alan ve o günkü adıyla Mithatpaşa olarak anılan tarihi statta oynandı. 29 Haziran'daki ilk maçın ev sahibi Fenerbahçe, hakemi ise Avusturyalı Paul Schiller'di. Fenerbahçe Teknik Direktörü Miroslav Kokotoviç'in ilk 11'inde ise Hazım Cantez, Basri Dirimlili, Özcan Köksoy, Avni Kalkavan, Şeref Has, Osman Göktan, Tuncay Becedek, Selim Soydan, Mustafa Güven, Özer Kanra, Asım Ferhatoviç vardı. Diğer finalist ve konuk takım Galatasaray'ın Teknik Direktörü Gündüz Kılıç'ın ilk 11'i ise Turgay Şeren, Candemir Berkman, Talat Özkarslı, Bahri Altıntabak, Suat Mamat, Mustafa Yürür, Ahmet Berman, Metin Oktay, Kadri Aytaç, Tarık Kutver ve Uğur Köken'den oluşuyordu. Galatasaray ilk yarıyı 40. dakikada Uğur Köken'in golüyle 1-0 önde tamamlamış, 50. dakikada da Tarık Kutver'le 2-0 öne geçmişti. 60. dakikada Selim Soydan'la farkı bire indiren Fenerbahçe golü ise skoru 2-1 olarak tayin ediyor ve rövanş için sarı lacivertlilere bir umut ışığı yakıyordu.

Fakat Galatasaray, bir gün sonra Avusturyalı hakem Josef Alfred Stoll'un idare ettiği rövanşı da aynı skorla kazanacak ve ilk Türkiye Kupası'nın sahibi olacaktı. Galatasaray rövanşta Turgay Şeren, Ahmet Karlıklı, Candemir Berkman, Talat Özkarslı, Mustafa Yürür, Suat Mamat, Bahri Altıntabak, İbrahim Ünal, Metin Oktay, Uğur Köken, Kadri Aytaç ilk 11'ini tercih etmiş, Fenerbahçe ise Ali Filibeli, Özcan Köksoy, Avni Kalkavan, Tuncay Becedek, Şeref Has, Selim Soydan, Osman Göktan, Asım Ferhatoviç, Özer Kanra, Mustafa Güven ve Lefter Küçükandonyadis'ten oluşan bir kadroyla mücadeleyi seçmişti. Fenerbahçe ilk maçta yer almayan büyük yıldızı Lefter Küçükandonyadis'in 44. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçerek kupanın bir kulpuna yapışacak, ancak Galatasaray 51. dakikada Bahri Altıntabak ve 71. dakikada da Mustafa Yürür'ün attığı gollerle yine 2-1 kazandı ve ilk kupanın da sahibi oldu.

Galatasaray ertesi sezon Altay'la giriştiği final mücadelesini da kazanarak kupayı müzesine taşıdıktan sonra 1964-65'teki üçüncü kupa finalinde de Fenerbahçe'yi karşısında buldu. Galatasaray, Ankara Demirspor'u, Fenerbahçe de İstanbulspor'u zorlu mücadeleler vererek elemiş ve kupada finale yükselmişti.

Final maçı yine Mithatpaşa'da oynandı. Kazanan takım kupanın da sahibi olacaktı. Gündüz Kılıç'ın Galatasaray'ı Bülent Gürbüz, Doğan Sel, Naci Erdem, Turan Doğangün, Mustafa Yürür, Bahri Altıntabak, İsmet Yurtsü, Yılmaz Gökdel, Ayhan Elmastaşoğlu, Tarık Kutver, Metin Oktay kadrosuyla sahadaydı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İngiliz Oscar Hold ise ilk 11'ini ise Hazım Cantez, Hüseyin Yazıcı, İsmail Alemdaroğlu, Şükrü Birant, İsmail Kurt, Ziya Şengül, Ali İhsan Okçuoğlu, Şeref Has, Osman Göktan, Aydın Yelken ve Özer Kanra'dan oluşturmuştu. İtalyan hakem Gaston Rowersi'nin idare ettiği müsabaka golsüz sona erince, kupanın sahibini belirlemek işi ikinci maça kaldı.

O maç ise yine Mithatpaşa Stadı'nda, bu kez yerli bir hakemin, Nejat Şener'in yönetiminde oynandı. Galatasaray'ın Bülent Gürbüz, Naci Erdem, Ergün Acuner, Doğan Sel, Mustafa Yürür, Ahmet Tuna Kozan, İsmet Yurtsü, Bahri Altıntabak, Metin Oktay, Yılmaz Gökdel ve Ayhan Elmastaşoğlu'ndan oluşan kadrosuna karşılık Fenerbahçe de Hazım Cantez, Özcan Köksoy, Hüseyin Yazıcı, Şükrü Birant, Ercan Aktuna, Ziya Şengül, Osman Göktan, Yaşar Mumcuoğlu, Birol Pekel, Şenol Birol ve Aydın Yelken on biriyle mücadele etmişti. Maçta tek gol atılacak, Kral Metin Oktay 33. dakikada penaltıdan Fenerbahçe ağlarını havalandırarak kupayı üçüncü kez Galatasaray'ın kazanmasını sağlayacaktı.

31 YIL SONRA YİNE FİNAL YİNE KAZANAN GALATASARAY

Galatasaray ile Fenerbahçe daha sonra 31 yıl sonra 1995 - 96 sezonunda yine finalde karşı karşıya geldiler. Yarı finalde Samsunspor'u eleyen Galatasaray ile Gaziantepspor'u saf dışı bırakan Fenerbahçe arasındaki final buluşmalarının ilki 11 Nisan 1996 günü Ali Sami Yen Stadı'nda gerçekleşti. Ahmet Çakar'ın yönettiği maçta İskoç Teknik direktör Greame Souness, Galatasaray'ı Brad Friedel - Ulrich Van Gobbel, Feti Okuroğlu, Bülent Korkmaz, Ergün Penbe - Arif Erdem, Ufuk Talay, Tugay Kerimoğlu, Evren Turhan - Hakan Şükür, Dean Saunders 11'ini sahaya sürmüştü. 60'ta Ufuk Talay'ın yerine Hakan Ünsal, 70'te Dean Saunders'ın yerine Mert Korkmaz, 80'de de Ergün Penbe'nin yerine İlyas Kahraman oyuna girdi.

Brezilyalı Carlos Alberto Parreira'nın Fenerbahçe'si ise Rüştü Reçber - İlker Yağcıoğlu, Uche Okechukwu, Jes Högh, Erol Bulut - Tayfun Korkut, Kemalettin Şentürk, Oğuz Çetin, Bülent Uygun - Elvir Boliç, Dalian Atkinson kadrosuyla sahadaydı. Sarı lacivertli cephede de 60. dakikada Erol Bulut ve Kemalettin Şentürk, yerlerini Halil İbrahim Kara ve Aygün Taşkıran'a bırakacaktı. Galatasaray henüz 5. dakikada Dean Saunders'ın ayağından bulduğu penaltı golünü maçın sonuna kadar korumuş ve 1-0'lık skorla rövanş için avantaj sağlamıştı.

24 Nisan'daki rövanş ise Fenerbahçe Stadı'nda oynandı. Ayhan Yücebilgiç'in yönettiği maça Fenerbahçe ilk müsabakadaki 11'inden tek değişiklikle çıkmıştı. Atkinson'un yerine Aykut Kocaman ilk 11'deydi. 40. dakikada Kemalettin Şentürk yerini Saffet Akbaş'a, 70. dakikada Aykut Kocaman, Dalian Atkinson'a, 106. dakikada ise Oğuz Çetin, Tarık Daşgün'e bıraktı. Galatasaray'da ise ilk maçın 11'inden iki değişiklik vardı. Ufuk Talay'ın yerinde Suat Kaya, Evren Turhan'ın yerinde ise Hakan Ünsal oynadı. Souness, 65. dakikada Arif Erdem-Okan Buruk, 83. dakikada Ergün Penbe-İlyas Kahraman, 115. dakikada da Suat Kaya-Ufuk Talay değişikliklerini yaptı. Fenerbahçe'nin 34. dakikada Aykut Kocaman'la bulduğu gol 90 dakikanın 1-0 bitmesini sağlamış ve kupayı kazanacak takımın belirlenmesi uzatma dakikalarına kalmıştı. İlk maçın golcüsü Dean Saunders 116. dakikada bir kez daha sahne aldı ve Galatasaray 1-1'lik beraberlikle kupanın sahibi oldu.

KADIKÖY'DEKİ FİNALE GREAME SOUNESS DAMGASINI VURDU

Bu arada 31 yıl sonra yeni bir finalde karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiye Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in açıklaması ve Galatasaray'ın İskoçyalı teknik patronu Greame Souness'un hareketi damgasını vurdu.

Galatasaray o sezon ligde pek bir varlık gösterememiş (68 puanla 4. sırada), Fenerbahçe ise Trabzonspor ile girdiği zirve yarışını önde (84 puanla şampiyon) tamamlamıştı. Bunu fırsat bilen ve rakibi strese sokma becerisiyle tanınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, "Greame Souness teknik direktör değil, bu işi bilmiyor. Gelsin de Fenerbahçe'nin teknik direktörü Carlos Alberto Parreira'dan teknik direktörlük öğrensin" söyleminde bulunmuştu.

Bu açıklamalarla gerilen ortamda Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı 1-0 kazanan Galatasaray, rövanşa giderken hem Ali Şen'e cevap vermeyi hem de iki yıl sonra kupayı yeniden kazanmayı planlıyordu. Fenerbahçe'de Aykut Kocamanın attığı golle uzatmaya giden maç ve 116. dakikada Dean Saunders'in skoru 1-1'e getiren golüyle kazanılan kupa Greame Souness şovun da başlamasına neden olmuştu. O zamanlar rakip taraftarın da geldiği maçta İskoçyalı tribünden aldığı dev Galatasaray bayrağı ile önce tur attı, sonra da bayrağı Fenerbahçe Stadı'nda santraya dikti. 'Ulubatlı Souness' lakabını alan Greame Souness'in bu hareketi ortamı germiş ve bir kupa finalinin önüne geçmişti.

İki takımın son final buluşması ise 43. kupada gerçekleşti. 2004-05 sezonunda Galatasaray, Trabzonspor'u, Fenerbahçe de Denizlispor'u penaltılarla saf dışı bırakarak finale yükselmişti. Bu kez final tek ayak üzerinden oynanacaktı. 11 Mayıs 2005'te Serdar Tatlı'nın yönettiği maçın sahnesi ise Atatürk Olimpiyat Stadı'ydı. Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Galatasaray'ı Faryd Mondragon - Cihan Haspolatlı, Stjepan Tomas, Rigobert Song, Orhan Ak - Franck Ribery, Ayhan Akman, Flavio Conceiçao, Ergün Penbe - Hakan Şükür, Necati Ateş 11'iyle sahaya sürüp 46. dakikada Orhan Ak-Uğur Uçar, 52. dakikada Ribery-Sabri Sarıoğlu ve 59. dakikada Necati Ateş-Hasan Şaş değişiklerine gitmişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ise Rüştü Reçber - Serkan Balcı, Önder Turacı, Fabio Luciano, Deniz Barış - Serhat Akın, Mehmet Aurelio, Selçuk Şahin, Tuncay Şanlı - Alex de Souza, Mert Nobre'den kurulu bir kadroyu tercih etmişti. O da 46. dakikada Selçuk Şahin'in yerine Pierre van Hooijdonk'u, 70. dakikada da Serhat Akın'ın yerine Mehmet Yozgatlı'yı sahaya sürecekti.

O kupa finali, kupa finallerinin en farklı sonuçlarından birine sahne oldu ve Galatasaray, ezeli rakibini 5-1 yenerek bir kez daha kupaya uzandı. Sarı kırmızılı takımın gollerini 15. dakikada Franck Ribery, 23. dakikada Necati Ateş, 36, 71 ve 88. dakikalarda da Hakan Şükür atarken, Fenerbahçe'nin tek golü 40. dakikada Fabio Luciano'dan gelmişti.

Yarın oynanacak final maçının sonucu iki takım açısından da önemli. Galatasaray, kazanma geleneğini sürdürerek, UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantilemek ve aldığı bir yıllık men cezasını Şampiyonlar Ligi'nde değil daha az geliri olan UEFA Avrupa Ligi'nde çekmek istiyor. Fenerbahçe ise genelde açık ara önde olduğu ancak kupada hiç yenemediği rakibini yenerek bir ilki gerçekleştirmeyi ve kaçırdığı şampiyonluk nedeniyle üzdüğü taraftarını hem Galatasaray'ı yenerek hem de kupayı alarak az da olsa sevindirmeyi planlıyor.

FİNALİSTLER GRUPLARDAN BAŞLADI

Galatasaray, 21 kez final oynayıp 16 kez kazandığı Türkiye Kupası'nda bu sezon oynadıkları 11 maçtan 8 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılarak finale geldi. Galatasaray, kupada attığı 24 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü.

Galatasaray, direkt gruplardan başladı ve E Grubu'nda Akhisar Belediyespor, Kastamonu 1966 ve Karşıyaka ile mücadele etti. Sarı kırmızılı ekip 15 puanla gruptan lider olarak çıktı. Son 16 Turu'nda Gaziantepspor'u 3-1'le eleyen sarı kırmızılı ekip, çeyrek finalde ise aynı gruptan gelen Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yendi, İstanbul'da ise 1-1 berabere kalarak saf dışı bıraktı. Galatasaray yarı finalde de Çaykur Rizespor'la eşleşti. Sarı kırmızılı ekip Çaykur Rizespor'u ilk maçta deplasmanda 3-1 yendi, rövanşta ise 0-0 berabere kalarak adını finale yazdırdı.

Diğer finalist Fenerbahçe ise bugüne kadar çıktığı 14 finalde 6 kupa kaldırdı. Fenerbahçe, bu sezon kupada oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 27 gol atıp 8 gol yedi.

Fenerbahçe de kupaya direkt gruplardan başladı. H Grubu'nda Tuzlaspor, Antalyaspor ve Giresunspor ile mücadele eden sarı lacivertli ekip 16 puanla lider olarak son 16'ya kaldı. Bu turda Kayserispor'u evinde ağırlayan Fenerbahçe normal süresi 0-0 biten maçı uzatmalarda attığı golle 1-0 kazanarak çeyrek finale kaldı. Fenerbahçe çeyrek finalde Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler ile eşleşti. Deplasmanda 3-3 biten maçın rövanşında İstanbul'da 3-1 kazanan Fenerbahçe, yarı finalde de Torku Konyaspor'a rakip oldu. Sarı lacivertli ekip ilk maçta deplasmanda elde ettiği 3-0'lık galibiyetle finalin kapısını sonuna kadar aralarken rövanşta da rakibini İStanbul'da 2-0 yenerek ikinci finalist oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 26.5.2016 02:35

İLGİLİ HABERLER