Spor
  • 16.7.2017 20:23

Galatasaray Fransız İmbula'yla anlaştı

Giannelli Imbula Galatasaray'a evet dedi!

Transfer döneminde Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis ve Mariano gibi Avrupa futbolunda tanınmış isimleri kadrosuna katan Galatasaray, önemli bir yıldızla daha anlaştı. Spor Arena olarak bu transferin detaylarını sporseverlerle ilk defa paylaşıyoruz...Transferin hızlı takımı Galatasaray, Stoke City forması giyen Giannelli Imbula ile prensip anlaşmasına vardı. 

Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon'u kadrosuna katarak önemli işler yapan ve son olarak Sevilla'dan Mariano ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Giannelli Imbula için de mutlu sona çok yakın.

NTV Spor'un son dakika olarak verdiği habere göre Sarı-Kırmızılılar, Imbula ile prensipte anlaşma sağlarken Stoke City ile kiralama için görüşmeler sürüyor.

Gianelli Imbula kimdir?

24 yaşındaki Imbula, Guingamp takımının altyapısında futbola başladı. Marsilya, Porto, Stoke City takımlarında formaları giydi. Bu sezon Stoke City ile 15 maça çıktı. Genç futbolcunun piyasa değeri 15 milyon Euro. İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 2021 yılında bitiyor.
 

Güncellenme Tarihi : 16.7.2017 20:29

İLGİLİ HABERLER