Spor
  • 11.8.2017 13:55

Galatasaray geleceğin Arda'sını bedelsiz yolladı

"Yeni Arda" Buğracan Kırmızıtaş Kasımpaşa'da...

Galatasaray'da alt yapıda yaşanan değişim nedeniyle bir çok futbolcu ile yollar ayrıldı. Bu oyunculardan biri de geleceğin Arda Turan'ı olarak gösterilen Buğracan Kırmızıtaş oldu. 19 yaşındaki futbolcu bedelsiz olarak Kasımpaşa'ya imza attı.

Galatasaray'da alt yapının başına Emrah Bayraktar'ın gelmesiyle yaşanan değişim sürüyor. Bayraktar geçtiğimiz günlerde 15 futbolcuyu alt yapıdan göndermişti. Yakın zamanda ise Florya'da yeni Arda Turan olarak gösterilen Buğracan Kırmızıtaş ile de yollar ayrıldı. 19 yaşındaki futbolcuyu Kasımpaşabedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Geçen sezon U19 ve U21 formaları giyen Buğracan Kırmızıtaş yaklaşık 40 maça çıkmış, 4 gol ve 10 asistlik performans sergilemişti.

Kıbrıslı Ahmet Sivri transfer edildi

Florya'da alt yapıda yaşanan değişim nedeniyle gönderilen futbolcular yerine bir süredir yeni futbolcular deneniyordu. Beşiktaş eski yönetcisi Sinan Vardar'ın tavsiyesi ile denenmeye alınan 19 yaşındaki Kıbrıslı futbolcu Ahmet Sivri'ye lisans çıkartıldığı öğrenildi. 

Genç golcü Ahmet Sivri geçen sezon formasını giydiği Kıbrıs ekibi Yenicami AK kulubu A ve A2 takımında çıktığı 52 maçta 66 gol attı

 

Güncellenme Tarihi : 11.8.2017 13:56

İLGİLİ HABERLER