Spor
  • 26.6.2016 12:27

Galatasaray Kevin-Prince Boateng ile masaya oturdu

Yönetim, 29 yaşındaki futbolcuya yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Cimbom’da oynamaya sıcak bakan Kevin-Prince Boateng’in tek isteği uzun süreli bir kontrat.

Geçen sezon da Galatasaray’ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Kevin-Prince Boateng için yeni bir hamle yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Milan ile sözleşmesi sona eren ve Lazio’nun da gündeminde yer alan 29 yaşındaki başarılı ön libero ile pazarlık masasına oturdu. Sarı-kırmızılı yönetim, bonservisi elinde olan Boateng’e yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Ganalı futbolcu, bu pazarlıklar sırasında başarı bonuslarıyla da ikna edilmeye çalışıldı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İSTEDİ
Önerilen rakama sıcak yaklaşan Boateng’in 3 yıllık sözleşmeye imza atmak istediğini söylediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Ganalı futbolcuyla önümüzdeki günlerde tekrardan bir araya gelecek ve 2+1 yıllık bir sözleşme önerecek. Boateng’in, yönetimin teklifini kabul etme ihtimalinin hayli yüksek olduğu gelen haberler arasında. Yıldız oyuncu, Arda’nın İspanya maçında ıslıklanmasının ardından resmi Instagram hesabında milli futbolcuya destek çıkmıştı.

KARİYERİ
Doğum Tarihi: 6.3.1987
Doğum Yeri: Berlin-Almanya
Uyruğu: Gana
Boyu: 1.86
Mevkii: Orta Saha
Kulübü: Milan
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.6.2016

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 12:30

İLGİLİ HABERLER