Spor
  • 1.8.2015 21:11

Galatasaray'dan Gary Medel'e yeni teklif

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Gary Medel transferinden vazgeçmediği iddia edildi.Kampa geç katılan ve yapılan açıklamalara göre takımdan ayrılmak isteyen Felipe Melo'nun en büyük talibi olarak gözüken Inter ile kıyasıya bir pazarlık yarışına giren Galatasaray, iddialara göre Inter'in bonservis ödememe isteğine olumlu yaklaşıyor fakat takasla bir oyuncu istiyor.

Daha önce bu takas için Inter'in Nagatomo ve Taider gibi oyuncuları önerdiği düşünülürken, Galatasaray'da Hamza Hoca Inter'den Gary Medel'i istediklerini açıklamıştı. Yarın akşam hazırlık karşılaşmasında Türk Telekom Arena'da buluşacak olan Inter ve Galatasaray arasında belki de maçtan da önemli bir konu transfer.

İspanyol AS'ın Şili versiyonunda çıkan habere göre, Melo'ya karşılık Medel'i isteyen Galatasaray'ın Inter'e yeni bir teklif sunduğunu açıkladı. Buna göre Galatasaray Medel için İtalyan ekibine Felipe Melo ve 3 milyon euro önerdi. Premier Lig kulüplerinin ilgisine rağmen Galatasaray'ın oyuncuyu ciddi şekilde istediği vurgulanırklen, sarı kırmızılıların Şilili oyuncuyu mutlaka istediğinin altı çizildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:04

İLGİLİ HABERLER