Spor
  • 30.6.2016 16:16

Galatasaray'dan Wilfried Bony'nin peşinde

Galatasaray'dan Wilfried Bony atağı

Hücum hattını golcü bir futbolcuyla güçlendirmek isteyen Galatasaray, Manchester City forması giyen Wilfried Bony'ye kanca attı.

Aslan yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışırken Serdar Aziz'den sonra transferde rota ön libero ve forvet hattına çevrildi. Ön libero için Matias Kranevitter ve Thomas Delaney ile dirsek temasında olan Cimbom, forvete ünlü bir yıldızı düşünüyor: Wilfried Bony...

Başkan Dursun Özbek, Manchester City'nin 27 yaşındaki golcüsü için bizzat uğraşıyor. Oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi ancak kiralık ihtimaliyle gerçekleşebilir. Cimbom da bu fırsatı ciddi biçimde kovalıyor. Önümüzdeki sezon Manchester City'yi çalıştıracak olan Pep Guardiola'nın Wilfried Bony'yi kadroda düşünmemesi Aslan için bir avantaj.

Düzenli forma istiyor

Manchester City'ye büyük umutlarla transfer olan Wilfried Bony, Mavilerde aradığını bir türlü bulamadı. Yeterince şans bulamayan Fildişili forvet, geçen sezon 26 maçta oynadı, 4 kez ağları sarsarken 3 asist yaptı. Bony, geçtiğimiz sezon ligde forma bulduğu 26 maçın sadece 2'sinde 90 dakika sahada kaldı. Galatasaray ile City kiralık ücreti konusunda orta yol bulmaya çalışıyor. Sarı-kırmızılılar 1 milyon euro'luk bir rakam önerirken İngiliz devi ise 3 katını istiyor. Pazarlıkların olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Fotomaç

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER