Spor
  • 5.1.2012 00:48

HECTOR CUPER İLK MAÇI İÇİN NELER DEDİ?

Türkiye ligi'nin çok çekişmeli geçtiğini belirten Cuper, "Kısa sürede takımın bu seviyeye gelmesini görmek de bizim için sevindirici. Önümüzdeki hafta daha iyi hazırlanıp daha iyi işler yapmak için çalışacağız" dedi.

Orduspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Hector Cuper, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Takımının üst seviyede bir mücadele gösterdiğini belirten Cuper, "Aslında dün geldim ve ilk kez takımı çıplak gözle izledim. Yardımcılarım bu zamana kadar takımı hazırladı. Kısa sürede takımın bu seviyeye gelmesini görmek de bizim için sevindirici. Önümüzdeki hafta daha iyi hazırlanıp daha iyi işler yapmak için çalışacağız" dedi.



Inter'den eski öğrencisi Emre ile ilgili de konuşan Emre, "Yeniden buluştuğumuz için çok mutlu oldum. Kendisine maçtan önce başarılar diledim. Koridorda karşılaştık. Kendisi çok iyi bir insan ve aynı zamanda da çok kaliteli bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Son olarak Türkiye ve Süper Lig hakkında sorulan soruya deneyimli teknik adam, "Türk Ligi çok çekişmeli. 4-5 takım sürekli Avrupa Kupaları'na katılmak için mücadele ediyor. Bu ligde güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER