Spor
  • 16.10.2016 19:45

Hüseyin Kalpar: Fenerbahçe bizim rakibimiz değil

Fenerbahçe deplasmanından 1 puanla dönen Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, puan aldıkları için mutlu olduklarını Fenerbahçe'nin kendilerinin rakibi olmadığı için puanın ekstra olduğunu söyledi.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Kalpar, sahadan beraberlikle ayrılan futbolcularını kutlayarak, “Oyunu çirkinleştirmeden futbol oynadık. Oyuncularımı kutlamak istiyorum. Fenerbahçe maçı bizim için önemliydi. Üst üste gelen fikstür dezavantajımız var. İlk 7 haftada Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Medipol Başakşehir’le oynadık. Yeni çıkan bir takım için bu fikstür kolay değil. Aldığımız bir puan bizi mutlu etti. Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. Bu tip puanlar futbolcunun moralini yükseğe çeker. Keşke ‘Adanaspor’u yenseydik, burada yenilseydik’ diye de düşünebiliriz. Çünkü hedefimiz diğer takımlar. Yenilebilirdik bugün ama yediğimiz gol çok basitti. Tekrar takımımı kutluyorum. Fenerbahçe’ye de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Maçın hakemi Alper Ulusoy’la ilgili gelen bir soru üzerine Kalpar, “Hiçbir zaman hakemlerle ilgili uç konuşmalar yapmadım. Bu şekilde devam ediyorum. Hakemin gösterdiği kartlar zaman zaman çok doğru gelmedi bana. Hakem nasıl değerlendiriyor, bu çok önemli. Hakem de hata yapabilir, diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

 

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 19:46

İLGİLİ HABERLER