Spor
  • 20.8.2014 11:29

İngilizler Beşiktaş maçını nasıl gördü

Beşiktaş ile Arsenal arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Play Off turu ilk maçı 0-0 sona ererken Ada basını sonuçtan çok Ramsey’in gördüğü kırmızı kartı manşetlerine taşıdı. İşte İngiliz basınında Beşiktaş – Arsenal maçının yankıları

Metro: Ramsey kırmızı gördü! Manşetini kullanan gazete, Ramsey’in ikinci maçta Arsenal’i yalnız bırakacağını belirtti.
Telegraph: İnanılmaz başlığını kullanırken, Ramsey’in gördüğü kırmızı kart sonrası Wenger’in yerinden fırladığını yazdı.
Times: Ramsey’in kırmızı kartı Wenger’i kızdırdı başlığını atarken Wenger’in, “Ne birinci ne de ikinci sarı kartı haketmedi” ifadelerine yer verdi.
Independent: “Arsenal 10 kişiyle Türkiye’de tutundu” başlığını kullanırken, Wenger’in gösterilen kırmızı kart sonrası çılgına döndüğünü yazdı.
Daily Express: “Ramsey kırmızı gördü Topçular beraberlikle döndü” ifadelerini kullanan gazete Arsenal’in İstanbul’dan avantajlı bir skorla döndüğünü yazdı.
Daily Mirror: “Ramsey’in kırmızısı Wenger’i kızdırdı” başlığını kullanırken, yıldız futbolcunun rövanşta oynamayacak olmasının Arsenal için büyük eksiklik olduğunu belirtti.
Daily Mail: “Arsene Wenger için korku gecesi” manşetini atan gazete Ramsey’in oyundan atılmasının ardından Arsenal’in zor anlar yaşadığını yazdı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:26

İLGİLİ HABERLER