Spor
  • 25.10.2014 12:56

İşte Bursaspor'dan yollanacak isimler

Başkan Recep Bölükbaşı, “Birçok futbolcu gider” dedi. Şenol Güneş, kara listeyi yönetime iletti.

Bursaspor’da Başkan Recep Bölükbaşı’nın önceki günkü basın toplantısında söyledikleri gündeme bomba gibi düşmüştü. “Bu takımda futbolcuların çoğu gitmeli” diyen Yeşil-Beyazlılar’ın patronu, Şenol Güneş’le görüştükten sonra kara listeyi belirledi. İlk bileti kesilenler iseİbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz oldu. Devre arasında yapılacak büyük revizyonda gönderilecek isimlere ise FANATİK ulaştı. İşte yolcular...

Sebastian Frey: Şenol Güneş’in sezon başında kadro dışı bıraktığı Fransız kaleciyle devre arasında yollar kesin ayrılacak. Menajeriyle takım bulması konusunda görüşmeler başladı.

Taye Taiwo: Takım bulamayan Nijeryalı sol bek şu an yattığı yerden para kazanıyor. Bir Fransız kulübüyle anlaştığı, zorluk çıkarmadan ayrılacağı konuşuluyor.

Şamil Cinaz: Güneş’in şans vermediği isimlerden biri. Sezon başında gidecekti ama kaldı. Kara listede onun da ismi olduğu belirtiliyor.

Yasin Pehlivan: Kadroda varlığını birçok taraftar bile hatırlamıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, ondan da kendisine kulüp bulmasını istedi.

Bekir Yılmaz: Daum’un gözdesiydi. Ancak Şenol Güneş gelince o da unutuldu. Henüz kesin değil, ancak PTT 1. Lig’den talipleri var. Kiralanabilir.

Batuhan Altıntaş: Sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan genç yıldız adayı halen kadro dışı. Mukavelesi mayısta bitiyor. Ancak talibi olursa ocak ayında satılacak.

Aydın Karabulut: Başkan her ne kadar, “Affedebiliriz” dese de bileti kesin olarak kesildi. Takıma geri dönmesi imkansız. Devre arasında eski takımı Sivasspor’a dönebilir.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:48

İLGİLİ HABERLER