Spor
  • 23.9.2017 18:18

İşte dev derbinin ilk 11'leri

Fenerbahçe Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? İki takımın ilk 11'leri belli oldu

Fenerbahçe Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu akşam Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe, Beşiktaş maçıyla birlikte, kendi taraftarı önünde maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş ise liderlik için şansını sürdürme peşinde olacak. Karşılaşma öncesinde maçın ilk 11'leri belli oldu. Fenerbahçe cephesinde Martin Skrtel sakatlığı sebebiyle kritik maçta forma giyemeyecek. Maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe kendi sahasından ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Liderlik yolunda önemli bir adım atmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanından mutlu sonla ayrılmak istiyor. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta canlı yayınlanacak?

Caner'e dolar şoku

Maç esnasında Fenerbahçe'den İnter'e, İtalyan kulübünden de Beşiktaş'a transfer olan sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Caner Erkin'e geçtiğimiz sezon Gökhan Gönül'e yapıldığı gibi Dolar'lı protesto yapılacak.

Son Haber:Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Martin Skrtel, Beşiktaş maçı öncesi kadrodan çıkarıldı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçı öncesi flaş bir gelişme yaşandı.Sarı-Lacivertli ekipte durumu kritik olan savunma oyuncusu Martin Skrtel'in dev derbide forma giyemeyeceği öğrenildi.

KADROLAR BELLİ OLDU

Fenerbahçe: Kameni, Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Josef, Ozan Mehmet Ekici, Giuliano, Valbuena, Janssen

Beşiktaş: Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun.

Güncellenme Tarihi : 23.9.2017 18:21

İLGİLİ HABERLER